`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu Kiipeilyvarusteet

Mankkapussit 8 B Plus ()

Suodattimet ()

Suodattimet

Kuinka valita ja käyttää kiipeilyliitu ja liidupusseja

Kosteuden torjumiseksi ja pidon parantamiseksi kiipeilijät käyttävät liituja. Voit yksinkertaisesti valita minkä tahansa tyyppisen liidun ja kiipeilyliittopussin henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan kiitos, ettei tarvita analyyttistä lähestymistapaa! Tässä esittelemme erityyppisiä liituja ja miten niitä käytetään.

Kuinka valita kiipeilyliitu

Liitujen tyypit
Pohjimmiltaan on olemassa erityyppisiä liituja, kuten lohkoliitu, irtonainen, ekoliitu ja nestemäinen liitu. Suurin ero näiden liitujen välillä on niiden muoto. Jotkut tulevat kalliomuodossa, kun taas toiset ovat nestemäisessä ja ympäristöystävällisessä muodossa. Petzl , La Sportiva , Mammut , Montane ja Grivel tuottavat korkealaatuisia liitu ja vuoristoliittopusseja innokkaille kiipeilijöille.

Kuinka liitu levitetään?
Voit yksinkertaisesti levittää liidupallon tai irtonaisen liidun käteesi hieromalla sitä koko alueelle. Jos haluat levittää nestemäistä liidua, laita kätesi löysän liidupussin säiliöön, jonka saat erikseen kalliokiipeilyliitupussin kanssa. Se antaa paksumman pinnoitteen, mutta saattaa myös vuotaa.
Voit myös käyttää liidupalloa, joka on valmistettu huokoisesta kankaasta, joka on täytetty löysällä liidulla. Voit käyttää sitä ottamalla pallon pois ja napauttamalla sitä kädet yli. Ne tuottavat vähemmän jätettä ja pölyä. Et kuitenkaan voi saavuttaa paksua levitystä.

Kuinka valita kiipeilyliidupussi
Liittopusseja valittaessa on kolme pääkohtaa;
• Laukun koko
• Laukun muoto
• Laukun ominaisuudet


Sulje