up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kilpi

Kilpi Glacier 30L Backpack

Kilpi Glacier 30L Backpack

Kilpi Glacier 30L Backpack

plus
  • Play videoKilpi Glacier 30L Backpack
  • Kilpi Glacier 30L Backpack
  • Kilpi Glacier 30L Backpack
  • Kilpi Glacier 30L Backpack

Kilpi Glacier 30L Backpack

Tuotekuvaus Kilpi Glacier 30L Backpack

Tämä huippureppu Kilpi GLACIER U on suunniteltu kaikille, jotka haluavat nauttia jauhemaailmasta ja löytää koskemattoman talvimaiseman. Se on valmistettu erittäin hankausta ja mekaanisia vaurioita kestävästä materiaalista. Ergonomisesti muotoiltu, pehmeä, pehmustettu selkä mukautuu jokaiseen liikkeeseen. Käytä olkapää-, lannerangan- ja rintahihnoja korjataksesi repun asennon. Arvostat ehdottomasti yhteensopivuutta vesisäiliön (ei reppuun kuuluvan), kypäräverkon, integroidun sadetakin ja passiivisen RECCO-hakuelementin kanssa. Tietysti on mahdollista kiinnittää sukset, lumilaudat, pylväät tai jääakselit. Lisäksi käytännöllinen kolmen osaston rakenne tarjoaa pääsyn repun takaosasta. Repun sisältä löytyy tasku lumivyöryvarusteille, pienille esineille, kuten lompakolle ja asiakirjoille, sekä pehmustettu tasku lasille. Voit valita useista värivaihtoehdoista.


Tekniset tiedot:

Tuotetyyppi: Reput
Käytetty materiaali: 100% polyesteriä
Arvo: 30 L
trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Kilpi Glacier 30L Backpack? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Reput ja matkalaukut katalogissa ja Reput kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Kilpi Glacier 30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up