up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Klean kanteen

Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

plus
  • Play videoKlean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml
  • Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Klean Kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Tuotekuvaus Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Kaunis sen yksinkertaisuus ja tahallinen sen suunnitteluun, Reflect pullo on valmistettu hyödyntäen kestävästi korjattua bambua, elintarvike silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Vain kolme materiaalia yhdisti osaksi lopullinen osoitus Klean.Ominaisuudet:


BPA: ta, ei liner

Valmistettu 18/8 ruostumatonta terästä

Helppo Klean

Teräs, silikoni, ja kestävän bambu rakentaminen

Ei maalia tai muovia

Large 1.75 "(44mm) avaaminen sopii jäätä, helppo täyttää ja kaatamalla

Sähkökiillotettu sisustus ei säilytä tai antavat makuja

Ruostumaton, unibody bambu korkki

Laserilla logo

Cap luo allstainless sisustusTekniset tiedot:


Kapasiteetti: 27 unssia (800 ml)

Paino (w / bambu cap: 8.6 unssia (243,7 g)

Opening Halkaisija: 1.75 "(44 mm)


Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800mla on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Klean kanteen:n tuotteita, kuten Reflect With Bamboo Cap 800ml, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Klean kanteen:lta.

Ominaisuudet Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Väri
Tuotetyyppi
Tilavuus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Klean kanteen heijastaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua pulloa

-

Erittäin nopea toimitus. Tuote saapui useita päiviä etukäteen. Pakkaus on riittävä ja kiinteä. Tuote on täydellinen ja siinä ei ole vikoja. Käsittely erittäin siisti ja puhdas. Olen käyttänyt ruostumattomasta teräksestä valmistettua pulloa useita kertoja ja olen erittäin tyytyväinen. Paljon kiitoksia

Erinomainen hoito

-

Tuote, odotettu. Käsittely sama, erinomainen. Määräaikoja noudatettiin, he toimittivat minulle laskun. Kaikki pyörillä.

Erinomainen tuote

-

Paistinpannu on erinomainen, laadultaan, viimeistely ja erittäin kevyt, mutta sen saatuaan tajusin, että se on erittäin pieni keittoastia yhdelle hengelle, ainakin minulle, se olisi pienen koonsa vuoksi erinomainen täydennys toiseen ruukkuun, mutta koska Sen käyttäminen pää- ja ainutlaatuisena potina on jotain pientä.

Hämmästyttävä

-

Minulla on ollut tämä pullo jo yli 2 vuotta. Vähennettyjä kolhuja ja naarmuja, jotka se on saanut, Se on uskomaton vesipullo. Suosittelen ehdottomasti.

Kiitos!

-

Paljon kiitoksia käynnistyslevystä! Sain juuri minun postista! Kaikki näyttää olevan kunnossa, jota ei ole vielä käytetty. Erittäin mukava palvelu: turvallinen ja nopea. Olin aluksi huolissaan siitä, että alkuperäistä tuotetta ei saada erittäin alhaisen hinnan takia, mutta turhaan :). Aina käyttää tätä verkkosivustoa tulevaisuudessa enemmän ja ostaa täältä uudestaan tavaroita. Paljon kiitoksia !!!

Kommentti

-

Hyvä pullo Säilyttää lämpötilan hyvin eikä ota hajuja. Sisäänkäynnin suu on tarpeeksi suuri. Toimitusaika oli erittäin nopea.

Hyvä!

-

Hyvä juomapullo. Aivan kuin hanavesikin maistuisi raikkaammalle kuin aiemmin. Muutenkin hyvä laatu. Kestävä. Pullon suu riittävän suuri. Toimitus luvatun mukainen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up