up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kong

Kong Oka

plus
  • Play videoKong Oka
  • Kong Oka

Kong Oka

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kong Oka

Uusi kallistelija, joka on suunniteltu erityisesti kanjonoitavaksi, suunniteltu paitsi etenemiseen köydellä myös hätä-, talteenotto- ja pelastustilanteissa, jota on vaikea hallita muiden laitteiden kanssa.

Käyttö on nopeaa, turvallista ja tehokasta kaikissa kunnossa.

Toiminnan mukavuus, etenemisen modulaarisuus erilaisilla halkaisijoilla olevilla köysillä ja moninaiset rikkoutumisasennot ovat ominaisuuksia, jotka saavutetaan yhteisellä kehittämisellä pelastusalan teknikoiden kanssa.

Tekniset tiedot:

Materiaali: alumiiniseos

Paino: 95

Päämitta (mm): 141

Minimi köyden halkaisija (mm): 7,8

Suurin köyden halkaisija (mm): 12,7


Oletko kiinnostunut Kong Oka:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Kong Oka:sta tuotekuvauksineen yms. Kong on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Kiipeilyvarusteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Kong Oka

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä tuote

-

Erinomainen tuote, helppo käyttää ja erinomaiset ominaisuudet. Ainoastaan sen synnyttämät ikenet huononevat lyhyessä ajassa ja verrattuna muihin laskeutumislaitteisiin, sillä on lyhyempi kesto. Joka on mielestäni kompensoitu sen helppokäyttöisyydellä.

Erinomainen laskeutuva

-

Henkilökohtaisesti pidän siitä paljon enemmän kuin petzl piranha ja se tekee minusta erittäin turvallista käyttää, ainoa vika on se, että alumiini kuluu suhteellisen nopeasti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up