`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva

Tuotekuvaus La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva on kevyt, hengittävä ja mukava vaelluskenkä ja erittäin voimakas vuoristojuoksukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen juoksukenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa kylmissä olosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Valmistettu neulotusta kankaasta ja liukua rakenteessa, mikä vähentää ylimääräistä painoa ja antaa täydellisen urheilullisen ilmeen. Ulkopohjan taipuisat urat mahdollistavat myös sen, että kengät tunkeutuvat maahan ja luovat hyvän pidon märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. Kiitos jalka- ja kantapään 1,5 mm: n EVA-kalvosuojasta, joka suojaa sinua vaarallisilta kallioilta tai maastoilta. Lisäys Gore tex Invisible Fit -malliin hylkii vettä ja suojaa sinua myös märillä ja liukkaisilla pinnoilla.

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Kaptiva on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Kaptiva antaa sinun vapauttaa nopeutesi treenaamalla, kilpailemalla tai pitkiä päiviä vuorilla. Ainutlaatuinen muotoilu antaa heille tarjota täydellisen tasapainon suojaa, tyynyä, vakautta ja pitoa. Suunniteltu niille, jotka tarvitsevat tarkkaa, mukavaa istuvuutta teknisessä maastossa ajamiseen, antavat erinomaisen otteen kaikille pinnoille.


Ominaisuudet:

Luotta Fit® -muodon kehtoihin, jotka takaavat jalkasi tarkan ja mukavan istuvuuden vähentäen samalla jalkojen liukumista.
Liukua rakentamalla neulotulla kankaalla vähentää kokonaismäärää optimoidulle ja suorituskykyyn suuntautuneelle istuvuudelle ja erittäin puhtaalle ilmeelle.
Ulkopohjan joustavat urat helpottavat täydellistä taipumista, kun jalkaterän 1,5 mm: n Eva-kallistinsuoja ja kantapää suojaavat kiviltä ja juurilta.
Stb-ohjauslisäkkeet tarjoavat vääntövakauden riippumatta siitä, missä teknisessä maastossa saatat kohdata.


Tekniset tiedot:

Paino: 9,0 unssia / 260 G
Viimeinen: Race
Istuvuus: Keskikokoinen
Yläosa: Sock Like ™ -kompressio / neulottu kiertävä kieli W / kohokuvioidut taipuisat linjat / lämpöliimapinnoitteet / tpu varvassuojus
Vuori: Luistamaton nailonverkko / ilmaverkko (vain kantapää)
Välipohja: puristettu valettu kaksitiheys Memlex W / vääntökestävä insertit / 1,5 mm kaksoistiheys Eva Rock Guard etuosaan ja kantapäähän
Pohja: Frixion® Xf 2.0 W / iskunjarrujärjestelmä / vaihtelevat 3,5 4,5 mm: n korvakkeet
Pudotus: 6 mm • Pino: kantapää: 17 mm / varpaat: 11 mm


Ostaessasi La sportiva Kaptiva:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen La sportiva Kaptiva-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen La sportiva:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet La sportiva Kaptiva

Sukupuoli
Ominaisuudet
Kengän leveys
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Kaptiva

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kaptiva

-

Erittäin hyvä kenkä, ikään kuin olisit paljain jaloin. Se tarttuu hyvin kompaktiin maastoihin kiviä ja vuoristoteitä, olen tehnyt 2 retkeä vuorelle raitojen ja kivisen maaston läpi ja ne käyttäytyvät ilmiömäisesti. En pidä ylemmästä, Nauhoja kiinnitettäessä viimeisen jalkapohjan silmukat pysyvät auki, jättäen pienen reiän, jonka läpi voit laittaa hiekkaa tai pikkukiviä. Kun pyydät hyvitystä, en edes kerro kuinka kauan se kestää.

Paras

-

Tartu jalka ja mahtava maasto. Minulla on aina ollut ongelmia kaksinkertaisten ylikuormitusten kanssa, ja ilman näitä ongelmia olen jo toisella parilla. Suosittelen heitä Arnau Cases Sportiva -matkustajalle ja hienoa!

Ylin

-

Nämä kengät ovat hienoja. Monia ominaisuuksia; mukavuus, pito, pidä jalkaa hyvin, pehmusteena

Sportiva kaptiva

-

Koska olen tottunut Sportiva Bushidoon, annoin itselleni kiusauksen tämän mallin suhteen ... Vaikka otinkin sen, tämä kenkä on aivan uskomaton, lähellä jalkaa, erittäin mukava iskunvaimennuksella, joka on paljon parempi kuin Bushido ... C´ on selkeästi uusi kenkäni Sportivassa ja suosittelen pitkään tätä mallia.

Laatu

-

Laadukas ja erittäin mukava kenkä, kapea koko kuten koko tuotemerkki.

Paras toleranssikengät

-

Ostimme polkujuoksua varten. Se on mukava ja siinä on tarpeeksi pitoa.

Hyvä ja nopea

-

Erittäin hyvä polkukenkä, he saapuivat erittäin nopeasti

Sportiva kaptiva

-

Upeat kengät, tekniset alueet ovat heidän elinympäristönsä, mukavat ja nopeat

Upea kenkä

-

Erittäin hyvä kenkä. suositeltava

Kaptiva-huipputuote

-

Hyvä mukava kenkä, kevyt ja erittäin hyvä pito! Testasin heitä kerran erittäin kallioisella polulla. Hienoa nähdä tulokset eri aloilla. Nilkan joustavuus kiristää hiukan liikaa makuuni suhteen, mikä rauhoittuu muutaman käytön jälkeen. Erittäin tyytyväinen ostoni tekemiseen kaikesta huolimatta. Suosittelen sitä.

Vakuuttunut

-

Erittäin tyytyväinen tähän uuteen malliin, hyvä istuvuus, mukava ja kevyt. He pyytävät sinua sokeriruo'olta.

Hyvä ostos!

-

Fantastic! Hyvä kenkä, erittäin mukava, laatu. Säädä täydellisyyteen. Voit vapauttaa sen kilpailussa ilman ongelmia, koska se ei aiheuta hankausta. Erittäin hyvä pito. Ostin tämän mallin pudotukseen. Käytän tavallisesti 4mm, ja tämä on 6 mm, ei kuin muut La Sportiva -mallit, joissa on 10 tai enemmän. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje