`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Massif

La sportiva Massif

  • La sportiva Massif
  • La sportiva Massif
  • La sportiva Massif

La Sportiva Massif

Tuotekuvaus La sportiva Massif

Massid Short on suunniteltu tarjoamaan täydellistä liikkumisvapautta tekniseen kiipeilyyn tai syvään vetämiseen (tai rantapäiviin!).

Ne on valmistettu nopeasti kuivuvasta, 4-suuntaisesta joustavasta kankaasta ja niissä on yksi takatasku rajattomiin varastointimahdollisuuksiin.



Jos haluat ostaa La sportiva:n parhaita Miesten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten La sportiva:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten La sportiva Massif. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota La sportiva Massif kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet La sportiva Massif

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri
Sustainability

Kestävyys La sportiva Massif

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje