up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

La sportiva
360

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

plus
  • 360La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • Play videoLa sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes

La Sportiva Skwama Climbing Shoes

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus La sportiva Skwama Climbing Shoes

Kiipeilijän paras ystävä La Sportiva Skwama on tyypillisesti tossut, jonka kierre on kevyt ja mukava käyttää. Tämä monipuolinen kenkä on suunniteltu tarjoamaan teknistä toimivuutta ja kestävyyttä arvaamattomassa vuoriympäristössä.

Innovatiivisen erittäin tarttuvan kantapäärakenteen ansiosta, joka tarjoaa paljon vakautta, joustavuutta ja mukavuutta vuoriston väärinkäytön ja kiipeilyn aikana. Myös ulkopohjan Vibram XS -kahva 2 mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan luomalla hyvän kitkan ja tartunnan märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset tai kiipeilet vuorille. La Sportiva Skwama on ihanteellinen kenkä korkojen kiinnittämiseen, kiipeilymatkoihin, koska Speed-nauhoitusjärjestelmä tarjoaa turvallisen ja vakaan sijainnin .

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Skwama on vastaus, jos etsit retkeily- tai vuorikiipeilykenkiä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta . Herkät, tiukasti istuvat, joustavat kiipeilykengät, jotka ovat ihanteellisia huippusuorituskykyyn sekä kallioseinillä että kuntosalilla. Suunniteltu käytettäväksi ulkonevilla ja laatoilla.
Kuten käärmeasteikot, Skwama on erittäin herkkä, kaikki käsittävät kiipeilykengät, jotka pystyvät tukemaan kiipeilijää hänen teknisemmissä liikkeissään ulokkeilla. (sisä- ja ulkotiloihin) ja laattoihin. Suorituskykyä varten suunniteltu malli on erittäin joustava pohjan uuden rakenteen ansiosta, mikä lisää mahdollisuuksia käyttää kivelle levitettäviä kenkiä yhtenäisellä ja yhtenäisellä tavalla. Mokkanahka ja mikrokuidun päälliset kietoutuvat täydellisesti jalan ympärille poistaen jäykät alueet ja sisäiset tyhjät alueet, mikä edistää vääntövakautta, kiitos myös innovatiivisen patentoidun kuoren S Heel ™, joka ylläpitää vakautta korostaen suorituskykyä ja kengän mukautettavuutta kantapään koukkujen aikana . Skwama ™ -malli suojaavassa ultra tarttuvassa kumissa varvassa suojaa hankauksilta ja muodostaa tarttuvan pinnan varvaskoukkuille. Vibram XS Grip2 -pohja tarjoaa maksimaalisen pidon kaikenlaisille seinille. Skwama: se sopii kuin iho, se suojaa kuin vaaka.


Tekniset tiedot:

Päällinen: mikrokuitu yhdessä mokkanahan kanssa, putkimainen rakenne.
Vuori: Ei mitään.
Istuvuus: Keskikokoinen.
Välipohja: LaSpoFlex 0,8 mm + P3 -järjestelmä.
Pohja: Vibram® XS Grip2 3,5 mm.
Paino: 480 g


Technologies:

Uusi rakennuskonsepti yhdistää tiukasti istuvan tossun edut tarranauhanauhakengän tarkkuuden ja äänenvoimakkuuden säätelyn kanssa.
Maksimaalinen herkkyys ja tarkkuus, mukaan lukien vääntövakaus: kenkä seuraa jalan liikkeitä poistamalla tyhjät tilavuudet ja jäykät alueet.
Innovatiivinen patentti S Heel ™ -korko: mahdollistaa vääntömallin täydellisen vakauden parantaen kantapäälohkojen suorituskykyä ja joustavuutta.
Innovatiivinen pohjarakenne kahteen osaan, luotu parantamaan pitkittäisjoustavuutta, antaa kenkälle mahdollisuuden ylläpitää täydellistä vakautta vääntöä parantaen suorituskykyä ja kantapään mukautumista.
Pohjan innovatiivinen rakenne kahdesta osasta, joka on suunniteltu parantamaan pitkittäisjoustavuutta ja edistämään kiipeilykenkien “leviämistä”.
Osta nyt La sportiva Skwama Climbing Shoes niinkin edulliseen hintaan kuin 163.49 $. La sportiva:n valmistama Skwama Climbing Shoes:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten kengät-osastomme Kiipeilykengät:a.

Ominaisuudet La sportiva Skwama Climbing Shoes

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (17)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Laatumalli

-

Kestävää ja tahmeaa kumia. Tarpeeksi mukava käyttää koko päivän

Kivat kengät

-

Ensimmäinen edistyneistä kiipeilykengistäni. Laajempi kärki kuin Solution / Futura, se sopii todella jalkaani. Normaalit kenkäni ovat 44,5 ja 40,5 Skwamalle

Squam

-

Olin hieman huolissani, koska ostin sen ulkomailta, mutta olen tyytyväinen, että tuote saapui noin 10 päivässä ja voin ostaa sen halvalla.

Hämmästyttävä

-

Ostin poikaystäväni askeleksi tavallisista Red Chillistä ja hän rakastaa niitä.

Hyvä

-

Ystäväni kengät

Se on kehittynyt!

-

Toinen jalka SKWAMA. Se on 40 kokoa mitattuna 25,3 cm. Väri on hyvä, mutta mielestäni se voi olla kestävämpi lisäämällä pinnoite Toraban ympärille. Haluan tarkistaa sen.

Upeat kengät, tarkkaa.

-

Kengät ovat loistavia sekä urheilu- että urheilukiipeilyyn. Ei mukavin, mutta ei myöskään kauhea. Jos haluaisin kuitenkin mukavat kengät, olisin kotona tossut :-)

Parhaat kengät

-

Se saapui viikossa. Olen erittäin nopea ja yllättynyt. Sain ostaa erittäin hyvän koon ja värin.

Uusi väri punainen

-

Uusi väri, punainen, on erittäin siisti. Olin vain kyllästynyt keltaiseen. Suorituskyky pysyy samana ja kantahihna tuntuu hieman jäykemmältä. Laatu on odotetusti.

Erittäin mukavat kengät

-

Olin iloinen, että se saapui aikaisemmin kuin luulin, että se oli erittäin mukava kenkä

Mahtava hieno kenkä pienellä kokoerolla

-

Erinomainen kenkä laajoille kiipeilijöille. Huomaa, että tässä versiossa on hiukan leveämpi keltaisesta versiosta johtuva varvasmerkki, joka lisää jännitystä jalan yläosassa. Voisin harkita koon muuttamista puoliksi.

Upea tuote

-

Makuuni mielestäni suuri muutos uuden mallin,. Edellinen ja tyttömalli ovat mahtavia. Erinomainen urheilullinen skwama.

Se oli edullinen

-

Se oli hyvä, koska sain sen ennen uutta värillistä superhienoa Japanin myyntiä!

Se oli edullinen

-

Olen onnekas, koska sain sen ennen myyntiä Japanissa! Uusi väri erittäin siisti

Sairas colorway

-

tämä on kolmas skwamparini. niin psykoitu, että on uusi väritie. kengän tasapaino on erinomainen - kumi ei ole liian kova, ei liian pehmeä. toe rand käy korkealla, joten se on erittäin monipuolinen varpaiden kiinnittämiseen. kantapää sopii tiukasti, jotta voit tuntea mitä koet. joustava yläosa on melko matala, joten se soveltuu leveille jaloille. paras la urheilukenkä siellä

Mecha cool

-

Joka tapauksessa Squaman uusi väri on siisti. Se oli hyvä, koska saapui suunniteltua aikaisemmin.

Erittäin hyvä

-

Kengät, joissa on paljon mustaa skamamamakua. Erittäin siisti. On erittäin hyvä vaihtaa keltaisesta punaiseksi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up