`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex

La Sportiva Trango Tech Goretex

Tuotekuvaus La sportiva Trango Tech Goretex

Olipa kyse korkean intensiteetin ferrata-tapahtumista tai retkeilyretkeistä villissä vuoristoympäristöissä, La Sportiva Trango Tech Gore tex on täydellinen kevyt vuorikiipeily gore tex -kenkä . Tämä monipuolinen saappaat tarjoavat teknisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kaiken vuorikiipeilyharjoituksen aikana. Vallankumouksellinen ja mukava vuorikiipeilykenkä, joka on valmistettu kaikille vuoristooppaille, pelastajille ja alpinisteille.

Yläosa on rakennettu kulutuskestävällä ja vedenpitävällä Thermo Tech-injektiojärjestelmällä, kestomuovisella injektoidulla materiaalilla, joka antaa rakenteen ja vähentää lisäpainoa ja ylläpitää saappaiden kevyyttä. Kiitos Vibram LaSportiva Cube ulkopohja Impact Brake System, joka helpottaa ajaa yli vuoristoisimpia. Gore tex Performance -mukavuusvuori hylkii vettä ja pitää sinut suojassa myös märillä ja liukailla pinnoilla.

Se on lopullinen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajeille . La Sportiva Trango Tech Gore tex on vastaus, jos etsit kaikkia pyöreitä polkuja tai vuoristokenkiä, joilla on täydellinen suoja, pito, mukavuus ja paino .

Kevyt ja joustava kenkä sopii erityisen hyvin alppiretkille, teknisiin lähestymisreitteihin ja vuoristokäytävien ja pelastajien työjalkineisiin.

Trango Tech GTX on kevyt ja joustava kenkä, joka sopii erityisen hyvin alppien vaelluksiin, teknisiin lähestymisreitteihin ja alppihiihtäjien ja pelastajien työhön.Löydä etsimäsi La sportiva Trango Tech Goretex verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten kengättarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Saappaat:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan trekkinn:sta.

Ominaisuudet La sportiva Trango Tech Goretex

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Trango Tech Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tyytyväinen!

-

Erittäin hyvät retkeilykengät! Kiitos tyytyväisyydestäsi!

Super

-

Upea saappaat. Erittäin mukava, sopii kuin hansikas. Olen koko 42, tilauksen koko 43, jotta jaloille jää tilaa etenkin laskujen aikana. Käsityö ja rakennus ovat ensiluokkaisia. Kevyt samoin.

Rakastunut

-

Spectacular .... loistava boot. Käsine ja samalla vankka.

La sportiva trango tech goretex

-

Erittäin hyvä retkeilykenkä! Minulla on ollut se nyt 2 päivää ja se sopii täydellisesti. Ole hyvä ja ota kenkämäärä suurempi kuin sinulla on. Lähetykset olivat hiukan hitaita (11 päivää), ei ole aavistustakaan, johtuuko tämä nykyisestä tilanteesta (CONV19).

Erittäin nopea palvelu

-

Upea saappaat Olen kokeillut niitä lumiolosuhteissa. Ne ovat riittävän jäykkiä, että niitä voidaan käyttää kouristeilla, ja niillä on hyvä lämmöneristys. Toimituspalvelu oli erittäin nopea - sain ne 48 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä. Olen erittäin tyytyväinen.

Upea palvelu

-

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus parhaaseen hintaan liikkeessä. Tuote on erittäin testattu ja sillä on LA SPORTIVA -sertifioitu laatu. Täysin tyytyväinen

Suuri

-

Poikkeuksellinen, mukava ja kestävä vaelluskenkä. Suosittelen sitä kaikille.

Kevyt ja vahva

-

Tämä on hieno lähestymistapa ja monikäyttöinen kenkä, joka auttaa välttämään useita paria kenkiä.

Kevyt ja hyvä

-

Kevyt ja puolikokoinen on erittäin houkutteleva

Eliitti

-

Ne ovat käsineitä, uskomattoman laatua, lukuun ottamatta sitä, että tuotemerkki tarjoaa tuotteissaan puolet kolmanneksista

Käynnistä la sportiva trango tech goretex

-

Erittäin hyvä boot, kevyt. Täysin suositeltava.

Kevyt ja erittäin hyvä

-

Nämä saappaat ovat kevyitä ja pieniä.

Trango-tekniikka

-

Erinomainen kenkä; erittäin kevyt, todellinen monipuolinen vedenpitävä

Parhaat retkeilykengät

-

La Sportiva Trango Tech on yksinkertaisesti kultainen standardi, kun puhumme korkean suorituskyvyn retkeily- / retkeilykengistä. Olen testannut niitä eri olosuhteissa ja ne ovat erinomaisia. Annan heille 10 kymmenestä.

Kengän koko

-

Minulla on 44 ja tilaa 44. Täydellinen koko. Suosittelen tätä tuotetta.

Trango-tekniikka

-

Mukava leveä viimeinen, runsaasti tilaa varpaille, ilman että löysät löysät jalat ovat. Hyvännäköiset saappaat, jotka tekevät maastopyöräilystä mukavan.

Tekninen trango-urheilu

-

Käytän joka päivä fantastista kenkää töissäni, joita teen vuoristoalueilla

Boot-koko

-

Saappaat koko EU 43. Mitkä CM-saappaat olisivat voineet valita 27,66 cm: n mielestäni tarpeen vahvistaa.

Ykseyden tunne voi olla ohut

-

Ostin nopeuden kiipeilyyn 3 vuodenaikaa Trago-opasseuraavan sarjan kanssa. Tällä hetkellä minulla on 44 keltaista opasta, ja olen tällä hetkellä 44 + 1/2, koska olen huolissani varpaasta alaspäin, mutta tämä opas on erilainen kenkien tekemisessä ja tämä tuomio oli väärä Näyttää siltä. Jalusta, joka on varvas-puolella olevan suojuksen puolella, on lähellä pystysuoraa, joten ei ole mitään järkeä tarttua jalka- muotoon, vaikka kiristät sitä, ja siellä on jonkin verran sivupelaa. Valitettavasti tämä oli hyvä 44. Näyttelyt siitä, miten suojelija ja ylemmän tekstuurin rakenne tehdään "Olen oppaan seuraaja", minusta tuntuu, että "kuution edullinen versio" on parempi. Luulen, että ainoa järjestelmä ja esteet ovat kehittyneet, mutta tekstuuri, kenkien nauhojen ulkonäkö ja vaikutelma, joka on saatu jalkojen yhtenäisyyden tunteesta, tuntuvat paremmin oppaassa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje