up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lafuma
360

Lafuma Active 24L Backpack

plus
  • 360Lafuma Active 24L Backpack
  • Play videoLafuma Active 24L Backpack
  • Lafuma Active 24L Backpack

Lafuma Active 24L Backpack

Tuotekuvaus Lafuma Active 24L Backpack

Erittäin kevyt, aktiivinen 24 retkeilyreppu on suunniteltu niin, että molemmilla puolilla on verkkotaskut sekä ominaisuus, jolla on takki laukun edessä. Tämä kompakti laukku voidaan rullata mahtumaan suurempiin matkatavaroihin. Kevyt ja joustava, joten voit rullata sen ylös ja työntää matkalaukkuun matkustaessasi. Aktiivisessa 24-retkeilyrepussa on ergonomiset hihnat rintalastan hihna ja lantiovyö, joka pitää sen vakaana selässäsi samalla, kun mädät alas vuoristoteitä pitkin. Sen erinomainen asettelu, jossa on kaksi verkkotaskua sivuilla Joustava etuosa takin nopeaan säilytykseen sekä ulkoinen vetoketjutasku ja suuri päälokero. Kaikki helpottavat aktiivisen 24 retkeilyrepun kantamista vaivattomasti kaiken tarvitsemasi aikana suosikki ulkoilu.


Ominaisuudet:

Päälokero etuaukolla
Vetoketjullinen toissijainen tasku
Sivutaskut
Vesipussilokero
Sisäosasto
Puristushihnat
Ergonomiset olkahihnat verkkotaskulla
Rintahihna
Lantiovyö
Heijastava

Aktiviteetit:
Patikointi
Matkustaa
Urban


Tekniset tiedot:

Repun mitat: Korkeus 50 X Leveys 30 X Syvyys 24 cm
Pääkankaat: P 200d Triple Ripstop // Pu 1000mm // 100% polyesteriä
Paino: 420g


Hoito:

Reput on puhdistettava harjalla ja kuivattava hyvin ilmastoidussa tilassa. Käytä mietoa saippuaa:
Käsinpesu 40 ° C: ssa
Älä kuivapuhdista.
Ei rumpukuivausta.
Älä silitä.
Älä käytä valkaisuainetta tässä vaatteessaLafuma Active 24L Backpack:een kuuluu Lafuma:n takaama valmistajan takuu. Lafuma:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Reput ja matkalaukut tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Reputtuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Lafuma Active 24L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Reppu

-

Täydellinen reppu päiväretkille, erittäin kevyt, mukava käyttää, se unohdetaan takana. Suuri, hyvin käytännöllinen tasku, suuri aukko helppoa pääsyä varten ja yläosassa oleva tasku on erittäin hyödyllinen avainten, kannettavan tietokoneen säilyttämiseen ... Juuri sitä etsin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up