up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

load

Tyypit liivit ulkona

Kun valitset lapsille kylmissä lämpötiloissa käytettäviä ulkoilmakerroksia, sinun on ymmärrettävä liivin käytön edut ja arvo.
Liivit ovat monipuolinen lisä talvimallistosi vaatekaappiin, ja ne voivat olla kevyistä keskipainoisiin takkeihin, jotka sopivat moniin olosuhteisiin ja tarjoavat samalla lämpöä ja mukavuutta lapsillesi.
Lasten liivit ovat hyödyllisiä pitämään rintakehäsi ja sydämesi eristettynä ja lämpimänä. Pitkähihainen paita laadukkaalla liivillä riittää pitämään pienokaiset lämpimänä patikoiden ja vaellettaessa kylmällä säällä. Paitsi liivit pitävät ydintäsi eristettynä, ne tarjoavat myös liikkumisvapauden, kun harrastat toimintaa, joka vaatii täyttä liikerataa. Liivit pitävät kätesi vapaina toisin kuin eristettyjen takkien isot hihat.

Kun liivit toimivat parhaiten?

Liivit toimivat yleensä parhaiten lievemmissä lämpötiloissa tai aktiviteeteissa, kun lapsesi ovat aktiivisempia, kuten pyöräily, juoksu, patikointi ja perhokalastus. Columbia , CMP , Vaude , Montura ja Regatta tarjoavat parasta laatua olevia liivejä lapsille. Liivit on valmistettu useista eri materiaaleista, joilla on erityiset eristystasot ja ominaisuudet, jotka soveltuvat erilaisiin olosuhteisiin. On vedenpitäviä taskuja, irrotettava huppu ja hupullinen liivi.


clouse menu Sulje