up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä käyttää retkeilyyn

Rakastatko retkeilyseikkailuja ja viettää aikaa perheen kanssa ulkona? Jos kyllä, on tärkeää varmistaa, että sinulla on asianmukaiset vaatteet ja varusteet. Vaellus lasten kanssa on hauskaa, ja sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota lasten vaellusvälineisiin enemmän kuin itse. Oikeiden päähineiden valinta lapsillesi on yksi tärkeimmistä päätöksistä.
Etsitpä sitten klassisia kesän päähineitä, leveää hattua tai tyylikästä hattua, sinun on otettava huomioon kaikki tekniset ominaisuudet ja tyylit, jotka tekevät siitä parhaan valinnan. Lue tämä opas ja valitse täydellinen retkeilysuoja sinulle ja ulkoiluseikkailuihisi.

Vaelluskorkit

Kun lähdet takareitille, on välttämätöntä saada vaelluskorkki, joka tarjoaa älykkään suojan ja paljon tyylejä. Aurinkoisina päivinä nämä korkit on suunniteltu suorituskykyisillä kankailla ja ilmanvaihdolla pitämään sinut mukavasti menossa kamppailematta hikoilun kanssa.

Patikointihatut

Nämä leveät hatut on suunniteltu varmistamaan, että kaikki ulkoilutoiminnot ovat varjoisia ja viileitä. Voit saada tyylikkäimmät, toimivimmat ja innovatiivisimmat lasten päähineiden mallit johtavilta tuotemerkeiltämme Salewa , Columbia , CMP , Trangoworld ja Vaude .

Kaulapussi

Kaula säärystimet ovat hyödyllisiä sekä aurinkoisina että kylminä päivinä. Kesällä ne suojaavat ihoasi auringonpolttamilta. Talvella niska säärystin toimii suojakerroksena kaulan / kasvojen ympärillä pitämään lapsesi lämpimänä.


clouse menu Sulje