up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita sukat ulkoiluun

Ulkoilu vaatii paljon jalkatyötä, joten laadukkaiden, toiminnallisten ja teknisten sukkien parin pitäisi olla ensimmäinen huolenaihe mukavista, kuivista ja rakkulattomista jaloista koko matkan ajan. Jotta voit valita parhaan laadun vaellussukat lasten sukat , sinun on otettava huomioon seuraavat asiat;

Sukkien korkeus

Lasten vaellussukat ovat eri korkeuksilla. Ne voivat olla niin lyhyitä, että ne eivät edes näy kengistäsi ja riittävän korkeita melkein koskettamaan polviasi. Ennen kuin valitset sukat, sinun on tarkasteltava jalkineitasi. Jos sinulla on korkeammat hihansuut, sinun on käytettävä pidempiä syksy talvisukkia, jotta ne voivat suojata ihoa hankaukselta kenkiä vastaan.

Pehmuste

Vauhdikkaiden vaellustoimintojen aikana pehmustussukat osoittautuvat erittäin tehokkaiksi talvikaudella. Muista kuitenkin, että pehmustussukat ovat lämpimämpiä ja paksumpia eivätkä sovellu käytettäväksi kuumalla säällä. Pehmustamattomat kevät kesäsukat ovat erittäin kevyitä ja suunniteltu kuumalle säälle.

Kangas

Vaellussukat on valmistettu eri materiaaleista, kuten villasta, polyesteristä, nailonista, silkistä ja elastaanista. Jokaisella materiaalilla on erityinen ominaisuus ja se tarjoaa erilaisia etuja säätyypin mukaan.

Sovita

Valitse lapsillesi sopiva sukka. Liian isot sukat voivat aiheuttaa rakkuloita ja hieroa ihoa. Toisaalta liian pienet sukat eivät peitä jalkoja kunnolla eivätkä aiheuta painepisteitä. CMP , La Sportiva , Icebreaker , Smartwool ja Regatta suunnittelevat ja tarjoavat lapsille kaikkina vuodenaikoina käytettäviä sukkia.


clouse menu Sulje