up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Tyyppiset takkiturvat

Kun puhumme lasten takkeista, tarjolla on erityyppisiä takkisuojauksia, jotka soveltuvat erilaisille sääolosuhteille ja urheilulle. Katso alla;

Fleecetakki

Fleecetakit on valmistettu synteettisestä polyesterivillasta, kuten polaarifleece, ja yleensä kevyet. Fleecetakit ovat paksuja ja lämpimiä ja ihanteellisia vapaa ajanasusteisiin.

Kova takki

Hardshell takit on suunniteltu erityisesti alppialueille, koska ne ovat erittäin vedenpitäviä, tuulenpitäviä, hengittäviä ja kestäviä. Vaikka maastohiihto, vuorikiipeily, alppikiipeily ja vaellus, kova takki ovat erinomainen valinta, joka kestää pahimmat talviolosuhteet. Hardshell takit eivät ole eristettyjä, joten sinun on pidettävä kehosi lämpimänä yllään pohjakerros ja keskikerros.

Softshell takki

Klassisessa softshell takissa on vedenpitävä kuori ja eristävä kerros. Softshell takkien tarkoituksena on palvella sekä ulko että keskikerroksena samalla, kun se antaa hengittävyyden ja vähemmän suojan tuulelta ja kylmältä. Softshell on ihanteellinen kesä ja voimakkaaseen ulkoiluun, jossa hikoilu on suurin huolenaihe.

Eristetty takki

Useimmat eristetyt takit ovat hengittäviä, vedenpitäviä ja turvotettuja. Eristetty takki on valmistettu korkealaatuisista synteettisistä materiaaleista, jotka antavat sinulle äärimmäisen suojan ja mukavuuden. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face ja CMP ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat valtavan monipuolisen, tyylikkään ja kokoisen lasten takit.


clouse menu Sulje