`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Led lenser

Led lenser Holster Type 4

Led lenser Holster Type 4

  • Led lenser Holster Type 4
  • Led lenser Holster Type 4
  • Led lenser Holster Type 4

Led Lenser Holster Type 4

Tuotekuvaus Led lenser Holster Type 4

Kaikki kannet on tehty Cordura ® nylon ja tulevat kätevä Velcro ®. Päätöskurssin vyö voidaan säätää sopivaksi hihnan leveys. Painonapit kiinnitin turvaa, jotta holkki voi liukua tai pudota vyön.

trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Led lenser Holster Type 4? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Elektroniikka katalogissa ja Suojat ja kuoret kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Led lenser Holster Type 4

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje