`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Led lenser

Led lenser T5.2

  • Led lenser T5.2
  • Led lenser T5.2
  • Led lenser T5.2

Led Lenser T5.2

Tuotekuvaus Led lenser T5.2

Teknisesti, Led Lenser T5.2 vastaa Led Lenser P5.2, mutta sen muoto ja pito on säädetty vaatimusten taktisen yksikköä. Speed ​​Focus voit luoda valoa kupoli (kevyt kartio) tarpeidesi mukaan. Yksi edullinen AA akku tarjoaa jopa 3 tuntia valoa. **


LED:

Nimitys: High End Teho-LED

LED: 1 x High End Teho-LED

Valovirta: 140 lm

Luminous alue: 120 m

Luminous: 5 h


Tekniset tiedot:

Virtalähde: 1 x AA 1,5 V

Energia säiliö: 4,2 Wh


Koko ja paino:

Pituus tulva: 113 mm

Head halkaisija: 26 mm

Paino (w / o pakkaus): 80 gTekniikka:


Advanced Focus System (AFS):

Olemme sovittaa linssi ja heijastin, Galilei ja Newton, ja hyödyntää molempien edut järjestelmien. Kehittäminen heijastimen linssin, eli yhdistelmä heijastin ja linssi (AFS), pystymme "räätälöidä" valo tehokkuus että hämmästyttää jopa asiantuntijat. Advanced Focus System mahdollistaa stageless siirtymisen homogeeninen, pyöreä lähivalot jyrkästi keskittynyt pitkän matkan palkki. AFS on patentoitu kotona ja ulkomailla (patentti nro: Kiina: ZL +200680000752,1, Europa: EP 1880 139 B1, USA: 7461960.).


Speed ​​Focus:

Speed ​​Focus, toisaalta dia keskittyy mekanismi on nopea, luotettava ja ylivoimaisia ​​perinteisiin kääntyvä mekanismeja. Säädä valokeila nopeasti ja mukavasti yhdellä kädellä!


Ostamalla Led lenser T5.2:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity Led lenser-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Led lenser T5.2

Lumenit
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Tiesin hänet jo, täydellinen työskennellä ja lähteä vuorelle

T5.2

-

Mitä olin etsimässä valtaa pieni taskulamppu, joka käyttää vain yhtä akkua.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje