up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Led lenser
360

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

plus
  • 360Led lenser T7.2
  • Play videoLed lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2

Led Lenser T7.2

Tuotekuvaus Led lenser T7.2

LED LENSER ® T7 on virstanpylväs yrityshistoriassamme. Tämä taskulamppu tarjoaa kolmivaiheisen kytkimen äskettäin kehitettyyn ja patentoituun Advanced Focus -järjestelmään.

LED LENSER ® T7.2 on pituus 130 mm ja paino 175 g. Se on kevyt mestari, jolla on vaikuttava kirkkaus: jopa 320 lumenia *, jotka muuttuvat yöstä päiväksi. Malli on ydin työstämme valaistustaiteilijoina.

Uusi LED-siru

Olemme testanneet uusia ja tehokkaita LED-siruja koko sarjassa käyttääkseen kussakin tapauksessa malli sopivammaksi.


Linssinheijastin laskettu uudelleen

Heijastava linssi on patentoidun Advanced Focus -järjestelmän kulmakivi. Tämä linssi on laskettu uudelleen, ja monissa malleissa se jopa kasvatti halkaisijaansa. Tuloksena saatiin homogeenisempi valon projektio ja optimoitu valon jakautuminen


Lisääntynyt valoteho

Objektiivin ja uuden LED-sirun välisen optimoidun vuorovaikutuksen ansiosta voimme saada aikaan valtavan valotehon. Verrattuna perinteisiin heijastinpeileihin, innovatiivisen linssimme heijastaminen on huomattavasti tehokkaampaa.


TEKNISET TIEDOT:

LED 1 x Cree

Pituus: 130 mm

Paino: 175 gr.

Valovirta: 320 | 250 | 40 lumenia *

Alue: 260 | 220 | 100 metriä *

Akun kesto: 2 | 4 | 50 tuntia **

Paristot: 4 x AAA

Energiastankki: 7,2 Wh

Kytkin: Dynaaminen kytkin

Tuotteen sisältö: 1 parisarja, käsinauha, pussi, napsautuskoukku


Jos etsit korkealaatuisia Sähköinen taskulamppu tuotteita, siinä tapauksessa Sähköinen taskulamppu täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Led lenser T7.2:a, jonka tämänhetkinen hinta on 49.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Led lenser T7.2:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Led lenser T7.2

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Nopea toimitus ja hyvä tuote

-

nopea toimitus ja hyvä tuote

Led lanser t7.2

-

Erittäin hyvä tuote ja nopea toimitus.

Ledlenser t7.2

-

Valikoima palkki on todella hyvä etäisyys ja kokonsa se sopii hyvin hihnalla. Sen helppokäyttöinen ja kirkkaus on todella hyvä.

Led lenser t7.2

-

Tuote saapui varustettu 4 AAA-paristoa mutta asettamisen jälkeen heidät taskulampun se ei toimi. Tarkistin akut ja heillä oli pieni jännite. Kun ostaa ja käyttää uusia paristoja valo toimii normaalisti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up