`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Led lenser

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2

Led Lenser T7.2

Tuotekuvaus Led lenser T7.2

LED LENSER ® T7 on virstanpylväs yrityshistoriassamme. Tämä taskulamppu tarjoaa kolmivaiheisen kytkimen äskettäin kehitettyyn ja patentoituun Advanced Focus -järjestelmään.

LED LENSER ® T7.2 on pituus 130 mm ja paino 175 g. Se on kevyt mestari, jolla on vaikuttava kirkkaus: jopa 320 lumenia *, jotka muuttuvat yöstä päiväksi. Malli on ydin työstämme valaistustaiteilijoina.

Uusi LED-siru

Olemme testanneet uusia ja tehokkaita LED-siruja koko sarjassa käyttääkseen kussakin tapauksessa malli sopivammaksi.


Linssinheijastin laskettu uudelleen

Heijastava linssi on patentoidun Advanced Focus -järjestelmän kulmakivi. Tämä linssi on laskettu uudelleen, ja monissa malleissa se jopa kasvatti halkaisijaansa. Tuloksena saatiin homogeenisempi valon projektio ja optimoitu valon jakautuminen


Lisääntynyt valoteho

Objektiivin ja uuden LED-sirun välisen optimoidun vuorovaikutuksen ansiosta voimme saada aikaan valtavan valotehon. Verrattuna perinteisiin heijastinpeileihin, innovatiivisen linssimme heijastaminen on huomattavasti tehokkaampaa.


TEKNISET TIEDOT:

LED 1 x Cree

Pituus: 130 mm

Paino: 175 gr.

Valovirta: 320 | 250 | 40 lumenia *

Alue: 260 | 220 | 100 metriä *

Akun kesto: 2 | 4 | 50 tuntia **

Paristot: 4 x AAA

Energiastankki: 7,2 Wh

Kytkin: Dynaaminen kytkin

Tuotteen sisältö: 1 parisarja, käsinauha, pussi, napsautuskoukku


Jos etsit Led lenser T7.2:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sähköinen taskulamppu erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sähköinen taskulamppu on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Led lenser T7.2

Lumenit
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Led lanser t7.2

-

Erittäin hyvä tuote ja nopea toimitus.

Ledlenser t7.2

-

Valikoima palkki on todella hyvä etäisyys ja kokonsa se sopii hyvin hihnalla. Sen helppokäyttöinen ja kirkkaus on todella hyvä.

Led lenser t7.2

-

Tuote saapui varustettu 4 AAA-paristoa mutta asettamisen jälkeen heidät taskulampun se ei toimi. Tarkistin akut ja heillä oli pieni jännite. Kun ostaa ja käyttää uusia paristoja valo toimii normaalisti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje