`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu Leirintä ja telttailu

Camping keittiöt Ufesa ()

Suodattimet ()

Suodattimet

Leirin keittiön tarkistuslista


Hyvin varusteltu retkeilykeittiö on ensisijainen osa retkeilykierrosta. Leiriytymisen aikana voit rentoutua ulkona pitämällä leirin keittiön laatikkoa ja ruoanvalmistusvälineitä. Voit ostaa retkeilyvarusteita vaihtamalla tuotemerkkeihin, kuten Campingaz , Primus , Outwell , Robens , Tatonka .

Leirin keittiön tarkistuslista


Leirintäalueen keittiövälineiden tarkistuslista on annettu alla:

Camping kaasuliesi
Retkikaasuliesi tunnetaan myös retkikeittimenä ja sitä tarvitaan vain, jos et aio hakea polttopuuta. Retkikaasuliesi soveltuu herkullisten aterioiden valmistamiseen retkeilyn aikana, ja se on hyödyllinen myös jos vaellat kaukana ilman veden suodatusjärjestelmää, sinun on keitettävä vettä juomiseen.

Leirintägrilli
Retkigrilliä käytetään grillausmahdollisuuteen . Se antaa sinulle rakastamasi maun grilli grillin mukavuudella, jonka voit ottaa mukaan autossa telttaillessasi. Sopivin retkeilygrilli on tarkalleen kompakti. Tämä grilli sopii tarpeeksi viedä minne tahansa, ja voit nauttia retkeilystäsi vaivattomasti.

Camping kaasu
Suurin osa retkeilykaasuliedistä valuu propaania, butaania tai näiden kahden kaasun seosta. Tärkeä ero näiden kahden välillä on lämpötila, jossa ne saavuttavat kiehumispisteen. Butaani on vähemmän myrkyllistä polttoainetta kuin propaani ja osaa tuottaa noin 12% ylimääräistä energiaa.

Sulje