up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Nähtävää ja koettavaa retkeilyä vartenTelttailu on ulkopuolista toimintaa, joka sisältää yöpymisiä kaukana kodeista, kuten teltassa tai vapaa ajan kuljettajana.
Varusteet, joita käytetään retkeilyn tai muun ulkoilun aikana, tunnetaan retkeilyvarusteina.

Joitakin kuuluisia leirintävarusteiden tuotemerkkejä ovat Trangoworld , Sea to Summit , Regatta , Trespass , Led Lenser

Retkeilyvarusteet


Tämä on leirintälaitteiden tarkistuslista

Retkeilyvalot
Leirintäalueilla ei ole valoa, joten sinun on otettava mukanasi retkeilyvalot tai lyhty . Taskulamppu sopii retkeilyyn, mutta ajovalaisin vapauttaa kätesi muihin tehtäviin leirin aikana.
Retkeilylyhty on myös täydellinen vaihtoehto retkeilylaitteena.
Led teltta lyhty on sopivampi kuin mikään muu tavallinen lyhty, koska Led teltta lyhty on ladattava ja siirrettävä.

Retkeilylämmittimet
Telttailulämmittimen ensisijainen tarkoitus on varmistaa, että teltassa syntyy edelleen lämpöä kylmän sään voittamiseksi, varsinkin kun leirit koko talvikauden. Sen tuottaman lämmön avulla voit kokea ulkoilmatapahtumia ulkona olevista pakkasista sääolosuhteista huolimatta.

Telttailu riippumatto
Riippumatot teltta tunnetaan myös nimellä retkeily riippumatto . Leirintäalueen riippumatto telttajärjestelmät ovat all in one turvakoteja, jotka peittävät riippumatot, hyttysverkot retkeilyyn , tarpin sadesuojalle ja lykkäysjärjestelmän, jolla kaikki voidaan korjata kahden puun sisällä. Retkeilyvarusteet
Retkeilyvarusteisiin kuuluu teltta, makuupussi, liesi, jäähdytin, veitset ja työkalut. Kiikarit, jatkojohdot ja tuolipöydät sisältyvät myös retkeilytarvikkeisiin.

clouse menu Sulje