up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Pakolliset retkeilykalusteet

Road trip tunnetaan myös nimellä camping. Maantiekierrosten tarkistusluettelo sisältää retkeilypöydät ja tuolit sekä retkeilyn riippumatot .
Ostamiseen paras ja laadukas retkeily pöydät ja tuolit asetettu vierailla tuotemerkkejä kuten Regatta , Ferrino , Trespass , Columbus , Campingaz .

Retkeilykalusteet

Retkeilykalusteet antavat sinulle mukavuutta leirintämatkan aikana. Joten tee olosi mukavaksi poimimalla puhallettavia retkeilykalusteita . Valikoima retkikalusteet varustelu kaiken Camping riippumattoja, retkeily vuodepaikkaa, retkeily tuolit retkeilypöydät. Puhallettavat retkeilykalusteet voivat muuttaa telttasi kodiksi poissa kotoa.

Teltta sänky

Yksi leirintäalueen tarkistuslistan tärkeimmistä asioista on hyvä mukava retkeilysänky yöksi. Valitsitpa sitten kahden hengen telttavuoteen luotettavuuden vai yhden telttavuoteen mukavuuden. Kahden hengen telttavuode varmistaa, että olet täysin rento seuraavalle päivälle.

Telttatuolit

Mikä tahansa kiertue perheen ja kumppanien kanssa on riittämätön ilman taitettavia retkeilytuoleja . Vain taitettavat retkeilytuolit voivat antaa sinulle helpon ja rennon tunteen, jota tarvitset retkeilyyn. Retkeilytuolit ovat olennainen osa matkalaukkua. Ulkona olevia telttatuoleja on useita malleja ja värejä.

Leiripöytä

Leiripöytä on olennainen osa retkeilyn tarkistusluetteloa. Taitettava retkipöytä tarjoaa mukautuvan mukavuuden, majoitustilan ja upean toiminnallisuuden. Voit käyttää kokoontaitettavaa retkipöytää, kun syöt välipaloja, järjestät juomia istuessasi nuotion lähellä. Voit jopa kokata leiripöydän pöydällä . Mutta kannettava telttailupöytä on sopivampi vaihtoehto, koska se voi olla helposti hallittavissa. Kevyt, kompakti ja siirrettävä ovat kaikki esimerkkejä kannettavan retkeilypöydän ominaisuuksista.

clouse menu Sulje