`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu Leirintä ja telttailu

Huonekalut Stealth Gear ()

Suodattimet ()

Suodattimet

Matkan tarkistuslista

Road trip tunnetaan myös nimellä camping. Maantiekierrosten tarkistuslista sisältää retkeilypöydät ja tuolit sekä retkeilyn riippumatot .
Parhaiden ja korkealaatuisten retkipöytien ja tuolien ostamiseksi vierailemaan tuotemerkeillä, kuten Regatta , Ferrino , Trespass , Columbus , Campingaz .

Retkeilykalusteet

Retkeilykalusteet antavat sinulle mukavuutta leirintämatkan aikana. Joten tee olosi mukavaksi poimimalla puhallettavia retkeilykalusteita . Valikoima retkikalusteet varustelu kaiken Camping riippumattoja, retkeily vuodepaikkaa, retkeily tuolit retkeilypöydät. Puhallettavat retkeilykalusteet voivat muuttaa telttasi kodiksi poissa kotoa.

Teltta sänky

Yksi leirintäalueen tarkistuslistan tärkeimmistä asioista on hyvä mukava retkeilysänky yöksi. Valitsetpa sitten kahden hengen telttavuoteen luotettavuuden vai yhden telttavuoteen mukavuuden. Kahden hengen sänky varmistaa, että olet täysin rento seuraavaan päivään.

Telttatuolit

Mikä tahansa kiertue perheen ja kumppanien kanssa on riittämätön ilman taitettavia retkeilytuoleja . Vain taitettavat retkeilytuolit voivat antaa sinulle helpon ja rennon tunteen, jota tarvitset retkeilyyn. Retkeilytuolit ovat olennainen osa matkalaukkua. Ulkona olevia telttatuoleja on useita malleja ja värejä.

Leiripöytä

Leiripöytä on olennainen osa retkeilyn tarkistuslistaa. Taitettava retkipöytä tarjoaa mukautuvan mukavuuden, majoitustilan ja upean toiminnallisuuden. Voit käyttää kokoontaitettavaa retkeilypöytää, kun syöt välipaloja, järjestät juomia istuessasi nuotion lähellä. Voit jopa kokata leiripöydän pöydällä . Mutta kannettava retkeilypöytä on sopivampi vaihtoehto, koska se voi olla helposti hallittavissa. Kevyt, kompakti ja siirrettävä ovat kaikki esimerkkejä kannettavan retkeilypöydän ominaisuuksista.

Sulje