up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita kiikari?


Kiikarit ovat kaksi teleskooppia, jotka on sijoitettu vierekkäin ja kohdistettu osoittamaan samaan kohtaan, jolloin tarkkailija voi käyttää molempia silmiä tarkkaillessaan kaukaisia esineitä.

Yönäkökiikarit


Jos haluat havaita villieläimiä yöllä, ampua kojootteja ja villisikoja, pitää silmäsi vasikoissasi tai vain varoa hyökkääjiä, yönäkökiikarit ovat erittäin tehokkaita. Näet 1300 metrin päässä yöllä ja myös päivällä. Ota villi maailma hyvin lähellä nähtävyyksiäsi Night Vision kiikarilla.

Kiikareiden metsästys


Metsästyskiikarit tarjoavat metsästäjille riittävän etäisyyden heidän ja seuraamansa villin eläimen välillä, mikä tekee metsästäjien yksinkertaisemmaksi seurata villieläimiä pelottamatta niitä. Kun valitset metsästyskiikareita, on välttämätöntä löytää optiikka, joka sopii riittävään suurennukseen, jotta metsästäjät voivat tutkia saalista etäisyydellä.

Lintujen tarkkailu kiikari


Erottamaton pari lintujen tarkkailu kiikareita, joiden suurennos on 8, pitää laajemman näkökentän ja sopii hyvin lintujen tarkkailuun. Useimmat lintuharrastajat valitsevat kiikarin suurennuksella 7, 8 tai 10.

Vaiheet kiikarin valitsemiseksi


1. Valitse kiikari hintaluokastasi.
2. Valitse suurennus 8x tai 10X.
3. Testaa useita malleja ja valitse paras.
4. Tarkastele kiikarin silmien helpotusta.
5. Tutki muita ominaisuuksia ja takuita.

Kuuluisat kiikarit


Nämä ovat tunnettuja tuotemerkkejä, joista voit ostaa ihanteellisen kiikarin: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Sulje