up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Leirintä ja telttailu flecha flecha

Retkikeittimet - Väri: Punainen

()

Vinkkejä retkeilyuunin valitsemiseen

Retkikeittiö

Teltta uuni on liesi, jota käytetään aterioiden valmistamiseen retkeilyn tai kiertueen aikana. Leiriuunia voidaan käyttää kaikissa ympäristötilanteissa. Teltta uuni on nopea ja helppo kiinnittää taittokuvioilla, jotka mahdollistavat mukavan matkustamisen. Parhaat leiriuunit ovat saatavana esimerkiksi Jetboil , Campingaz , Primus , Robens , Tatonka jne.

Vaellusuuni

Retkeilyaikaa käytetään ruoan valmistamiseen patikoinnin aikana. Vaellusuuni on helppokäyttöinen ja vähän huollettavaa. Tämä liesi kelaa tyypillisesti itsetiivistyvien polttoainesäiliöiden kierteitettyihin kärkeihin, joissa on kaksi esipainekaasua isobutaania ja propaania.

Kaasuliesi

Camping kaasuliesi voidaan käyttää lähes kaikkialla tarvitset kokki aterian edes mitään ulkona kiertueella. Modernit versiot camping kaasuliesistä tarjoamaan vaivaton asettaminen ja ovat kompakteja ja siro.

Kannettava leirintägrilli

Kannettava retkeilygrilli on upea ulkotila, jolla ihmiset valmistavat ulkona kulutettavia aterioita. Se on yksi luotettavimmista ulkona olevista ruoanlaittovälineistä. Se on nopeaa, myös tulta voidaan tuottaa turvallisesti käyttäjälle. Kannettava retkigrilli toimii nopeasti ja tarkemmin kuin muut polttoaineviitteet.

Vinkkejä Camping Liesi valitsemiseen

Nämä ovat joitain vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun valitset teltta uunin:
Valitse retkikeitin turvallisen polttoaineen mukaan.
Lieden koko on jäsenten lukumäärän mukaan.
Kompakti integroitu järjestelmä voi olla paras valinta.
Valitse retkipaikalle ja ympäristöolosuhteisiin sopiva retkikeitin.
Valitse vähän huoltoa tarvitseva retkikeitin.


clouse menu Sulje