`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lifestraw

Lifestraw Universal

Lifestraw Universal

Lifestraw Universal

Lifestraw Universal

  • Lifestraw Universal
  • Lifestraw Universal
  • Lifestraw Universal
  • Lifestraw Universal
  • Lifestraw Universal

Lifestraw Universal

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lifestraw Universal

Muuta suosikki vesipullo tehokkaaksi veden suodatusjärjestelmäksi. LifeStraw Universal sisältää edistyksellisen vesisuodattimen, kapeat suu ja leveät suukorkit sekä vuodonkestävän kannen, joka sopii useimpiin uudelleenkäytettäviin vesipulloihin. Suodatin suojaa bakteereilta, loisilta ja mikromuoveilta, vähentää kemikaaleja, kuten klooria, ja parantaa makua. Yhteensopiva Hydroflaskin, Klean Kanteenin, Camelbakin, Nalgenen ja muiden suosittujen tuotemerkkien kanssa. Täydellinen ulkoiluun, matkustamiseen, hätävalmiuteen ja jokapäiväiseen käyttöön. LifeStraw-suodattimet testataan tarkasti vastaamaan Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ja NSF International / ANSI: n laatimia protokollia.


Tärkeimmät ominaisuudet:

Sisältää vesisuodattimen, kapeat ja leveät suukapselit, vakio- ja urheilusuukut, vuotamattoman kannen
Yhteensopiva tiettyjen mallien kanssa, pullon vähimmäiskorkeus 18,5 cm, valmistaja Hydroflask, Klean Kanteen, Camelbak, Nalgene, Contigo, Takeya, Simple Modern ja muut suositut tuotemerkit; Täydellinen luettelo on osoitteessa lifestraw.com
Suojaa 99.999999% bakteereilta (mukaan lukien E. coli, Salmonella), 99.999% loisilta (mukaan lukien Giardia ja Cryptosporidium), 99.999% mikromuoveilta, kloorilta, orgaaniselta kemialliselta aineelta ja sameudelta; parantaa makua
Säästä 8000 kertakäyttöistä muovista vesipulloa: LifeStraw Universal kestää 8000 kertakäyttöistä muovista vesipulloa, joten voit vaeltaa, leiriytyä, matkustaa ja treenata kestävästi


Tekniset tiedot:

Kalvosuodatin poistaa 99,999999% bakteereista, 99,999% loisista, 99,999% mikromuoveista ja sameudesta (liete, hiekka ja samea)
Aktiivihiilisuodatin vähentää klooria ja huonoja hajuja maun parantamiseksi
Täyttää NSF 42 -standardin kloorin pelkistämiselle
Täyttää Yhdysvaltain EPA- ja NSF P231 -standardit bakteerien ja loisten poistamiseksi
Kalvosuodatin kestää jopa 4000 litraa, huokoskoko: 0,2 mikronia
Aktiivihiilisuodatin kestää jopa 100 litraa
Paino: 102 g (suodatin, korkki ja kansi molemmille kokoonpanoille)
Leveän suukappaleen ulkohalkaisija: 7 cm, kierteen halkaisija 6,3 cm
Kapean suukappaleen ulkohalkaisija: 5,8 cm, kierteen halkaisija 43 cm
Yhteensopiva tiettyjen mallien kanssa, joiden pullon vähimmäiskorkeus on 18,5 cm, Hydroflask, Klean Kanteen, Camelbak, Nalgene, Contigo, Takeya, Simple Modern ja muut suositut tuotemerkit; täydellinen luettelo löytyy osoitteesta lifestraw.com/universal
BPA-vapaa ja konepestävä, kun suodatin on poistettu
Vaihdettavat suodattimet ja osat
Sisältää: vesisuodatin, kapeat ja leveät suukapselit, vaihdettavat vakio- ja urheiluhuulet, vuotokestävä kansi.Tunnetko jo kaikki Lifestraw Universal:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Nestetytystuotteita, tsekkaa koko Vedenkäsittely valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Lifestraw, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Lifestraw Universal

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, kannattaa aktiivihiilisuodattimen kestää niin lyhyt ja tuoda vain yksi alkuperäispakkauksessa

Lifestraw universaali

-

täyttänyt odotukseni

Lifestraw universaali

-

Sain lifestaw universalin iltapäivällä ja testasin sen heti, se toimii hyvin ja vesi on varmasti selvä. Vaikka olkissa on hieman taistelua siemailla, mutta kaikki on mahtavaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje