up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lifeventure

Lifeventure Cotton Rectangular

Lifeventure Cotton Rectangular

Lifeventure Cotton Rectangular

Lifeventure Cotton Rectangular

plus
  • Play videoLifeventure Cotton Rectangular
  • Lifeventure Cotton Rectangular
  • Lifeventure Cotton Rectangular
  • Lifeventure Cotton Rectangular
  • Lifeventure Cotton Rectangular

Lifeventure Cotton Rectangular

Tuotekuvaus Lifeventure Cotton Rectangular

Puuvilla stretch makuupussi liner sekoitetaan Modal®, antaen paremman hengittävyys, imukyky ja antaa ylellinen tunnelma. Venyvän Kangas varmistaa paremman vapaan liikkuvuuden yöunet missä tahansa.

Anti mikrobisen käsittelyn on olennainen osa kuitujen kangas estää kerääntymisen hajua aiheuttavien bakteerien, pitää makuupussi liner puhtaampia ja hajukaasujen tuoreempaa pidempään. Pehmeä, hengittävä vuori sisältää integroidun tyyny holkki ja yhteystiedot alkio vartija.

Käytä yksin lämpimämmässä ilmastossa tai yhdessä makuupussi lämmittävyyden ja puhtaus.

Mukana kova ripstop kantolaukussa pakata helposti ja suojata säältä.

Ominaisuudet:

Kevyt, kestävä ja hengittävä

Käytä yksin tai yhdessä makuupussi

50% Modal® 50% puuvillaa

Todella pehmeä joustavasta kankaasta suuremman liikkumisvapauden

Integral tyyny hihassa ja yhteystiedot sukusolujen vartija

Imee hikeä

Polygiene® hajujen tekniikkaa

Tulee kova ripstop kantolaukku

Tekniset tiedot:

Paino: 330g

Mitat: Pakattu: 175 x 135 x 95mm / Pakkauksesta: 220 x 80cm


Tutustu nyt kaikkiin Makuupussit tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Lifeventure Cotton Rectangular. Osta nyt Lifeventure Cotton Rectangular ja säästä paljon puhdasta rahaa Varusteet tuotteista. Lisäksi, Lifeventure-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Lifeventure Cotton Rectangular:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Makuupussit tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Lifeventure Cotton Rectangular

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä rakenne ja hyvä tuote

-

Hyvä osta, olen harvinainen sängylle ja tällä tuotteella on hyvä koostumus, olen käyttänyt sitä tänä kesänä sisätiloissa 900 metrin korkeudessa sijaitsevassa vuoristoasunnossa, sitä voidaan käyttää säkkinä tai olen myös käyttänyt sitä päällyslevynä, koska se on pohjoismainen Huone teki minut aluksi erittäin kuumaksi, joten nukuin ensin ilman peittoa, vain takin ollessa päällyslevynä ja sitten jos tunsin kylmää, se peitti minut. Jotta voisin käyttää sitä ihanteellisesti, valitsin suuren koon tuntemaan oloni mukavaksi.

Suuri

-

Tämä on väljä, jotta päästä se ei ole liian huono, ja on joustava, joten se mahdollistaa heiluminen ympäriinsä yöllä ilman sitovaa. Pehmeä kangas tuntuu paljon mukavampaa kuin nylon että viivat monta makuupussit.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up