`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lowa

Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

  • Lowa Ferrox Pro Goretex Mid
  • Lowa Ferrox Pro Goretex Mid
  • Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

Tuotekuvaus Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

Tämä MID CUT -moderni monitoimilaukku on valmistettu käyttämällä erityistä naisten viimeistä, ja se vakuuttaa täydellisellä istuvuudellaan ja vakaudellaan. Tämän ansiosta FERROX PRO GTX® MID W on ihanteellinen dynaamiseen ulkoiluun. Kestävästä synteettisestä materiaalista valmistettu yläosa vähentää painoa ja tarjoaa hyvän vakauden. Lisäksi urheilullinen saappaat on taattu vedenpitävä GORE TEX®® -vuoren ansiosta ja saa jalkasi tuntemaan olosi kotoisaksi.


Tekniset tiedot:

LOWA-hakemisto: 5 / All Terrain Sport
Päällinen: kangas, synteettistä
Vuori: GORE TEX®®
Pohja: LOWA® Multi Trac®
Paino: 770 g / pari

LOWA® Multi Trac®
kolmion muotoinen muotoilu, joka takaa ihanteellisen liukastumisen ja pitoa eri pinnoilla ja kohtalaisessa maastossa
hankausta kestävä ja joustava kumipohja, mukavat vierintäominaisuudet
suunniteltu monitoimiseen ulkokäyttöön


tekniikka:

GORE TEX®® -vuori:
Taattu säänkestävyys jopa sadetta ja rankkaa lunta: Innovatiivinen GORE TEX®® -teknologia tarjoaa optimaalisen vedenpitävän suojan ja hengittävyyden.

Tukikehys:
LOWA MONOWRAP®-kehyksen muodossa välipohja tukee jalkaa paikoissa, joihin kohdistuu suurta rasitusta. Pohjan muotoilu on vain hieman nostettu.

LOWA kumipohja:
LOWA RUBBER OUTSOLE on LOWA-suunniteltu komponentti, jonka kulutuspinnan muotoilu on valmistettu optimoidusta kumiseoksesta ja joka on luotu todellisen maailman haasteita ajatellen. Kumipohjan vahvuudet heijastuvat erinomaisessa vetokyvyssä, jota se tarjoaa kaikenlaisille erilaisille maastoille.

Tupla-injektio:
Optimaalisen iskunvaimennuksen aikaansaamiseksi ja mukavuuden parantamiseksi kengän pohja on kiinnitetty yläosaan monimutkaisessa ruiskuvaluprosessissa, mikä tarkoittaa, että ylempi kenkä asetetaan erityisesti suunniteltuun muottiin. Lomake täytetään useilla kerroksilla vaahdotettua PU-materiaalia. Tämä luo pohjan ja liittää sen suoraan yläosaan.

DynaPU®:
Välipohja on liikkuvien ominaisuuksien ja kenkäpehmusteiden sydän. Se on yleensä valmistettu vaahdotetusta muovista. LOWA on kehittänyt yksinomaan erityisen polyuretaani (PU) -vaahtomateriaalin, joka täyttää kaikki iskunvaimennus-, mukavuus- ja kestävyyskriteerit: LOWA DynaPU®. Erityisominaisuus: Materiaali on erittäin vakaa. Se säilyttää stabiilisuutensa ja aineensa, jopa kun se puristetaan yhteen 1000 kertaa. Seurauksena on, että valmiit kengät säilyttävät optimaalisen iskunvaimennuskykynsä myös sen jälkeen, kun olet kulkenut niistä useita kilometrejä.

Pehmeä vakaaja:
Pohjaan on integroitu pehmeä nylon-nivelstabilointielementti suihkutettujen LOWA-jalkineiden pohjan vakauttamiseksi. Seurauksena on, että saappaat ovat täydellisiä päivittäiseen ulkokäyttöön.

Minimaaliset saumat:
Yksiosaisen kankaan päällisen käyttö poistaa ompelemisen ja siten kitkan ja ärsytyksen. Lopputulos? Lisää mukavuutta.
Onko Lowa Ferrox Pro Goretex Mid etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Saappaattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Lowa on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Läpäisemättömyys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Lowa Ferrox Pro Goretex Mid

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje