up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lowa
360

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

plus
  • 360Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Play videoLowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes
  • Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Tuotekuvaus Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Värikäs monitaitoinen Innox Pro Lo on yllättävän joustava ja täydellinen kesälle, kun lyhyt kävely luonnossa muuttuu suunnittelemattomaksi patikointiseikkailuksi. Innox Pro Lo pystyy myös vaivattomasti käsittelemään lyhyen retken tuntemattomassa maastossa ja erottuu Lowa Dynapu® -alustasta, joka tarjoaa optimaalisen pehmustuksen ja poikkeuksellisen mukavan vakaan Lowa Monowrap® -rungon ansiosta.


Tekniset tiedot:

Pohja Lowa® Multi Trac®:
Pohja, jossa on optimaalinen kumiyhdiste
Innox Pro Lo on varustettu Lowa-kumipohjalla. Lowa on suunnitellut vastaavansa todellisen maailman haasteisiin, profiilisuunnittelu on tehty optimoidusta kumiyhdisteestä. Tulos on kumipohja, jolla on hyvä pito takamaalla ja maastossa.

Pohjassa käytetty kolmiomaisen profiilin malli Lowa® Multi Trac® on ihanteellinen monitoimikäyttöön ulkotiloissa kohtalaisessa maastossa. Ainoa tarjoaa miellyttäviä liikkuvia ominaisuuksia, mikä auttaa estämään väsymyksen asettumista.

Lowa-kumipohja:
Lowan suunnittelema ulkopohja optimoidulla kumiyhdisteellä hyvän pidon aikaansaamiseksi.

Välipohja 100% polyuretaania:
PolyUretaani (Pu) on pehmeä muovi, jolla on erittäin hyvät pehmustetut ominaisuudet ja jota käytetään yleensä välipohjassa tuloksena. Pu: n avulla pohjat muuttuvat kevyiksi ja toiminnallisesti joustaviksi.

Pohjallinen noin 45% huopa:
Huopa on tekstiilikangas, joka on valmistettu epäpuhtaasta kuitumateriaalista, jota on vaikea erottaa. Tekstiilikankaalle on ominaista korkea joustavuus ja sen ominaisuudet. Tuloksena sitä käytetään erityisesti pohjallisten komponenttina ja riittävänä jakajana.

Noin 50% Memolatexia:
Muistilateksi koostuu erittäin pehmeästä lateksivaahdosta. Kevyen painon lisäksi Memo Latex tukee jalan luonnollista liikkuvaa liikettä. Sitä käytetään ensisijaisesti kengän pohjallisissa. Muistiinpanolate käärii jalkansa myös todellakin ja on osittain selvästi mukava tuloksena.

Noin 5% kangasta:
Luonnolliset ja synteettiset kankaamme helpottavat optimaalista lämpenemistä ja kosteuden hallintaa niiden käyttökohtaisten CharAcTerIstics-tuotteiden avulla. Rakennesuunnittelunsa ansiosta ne ovat sileitä ja tekevät tuotteistamme erittäin mukavia

Pintamateriaali Noin 50% kangasta:
Luonnolliset ja synteettiset kankaamme helpottavat optimaalista lämpenemistä ja kosteuden hallintaa niiden käyttökohtaisten CharAcTerIstics-tuotteiden avulla. Rakennesuunnittelunsa ansiosta ne ovat sileitä ja tekevät tuotteistamme erittäin mukavia.

Noin 50% synteettistä:
Synteettisiä kankaita, jotka on valmistettu sellaisista muoveista kuin nailon, polyesteri, polypropyleeni ja elastaani (lycra), käytetään ensisijaisesti yläosien suunnitteluelementteinä ja suojana niiden kulutuskestävyyden ja repäisylujuuden vuoksi.

Vuorimateriaali:
100% tekstiilivuori

Joustava:
Jalkineet ovat joustavia ja tukevat luonnollisia liikkuvia ominaisuuksia.

Ruiskutetut rakennusmenetelmät:
Optimaalisen pehmustuksen ja parhaan mukavuuden luomiseksi Lowa-monitoimikenkien pohjat ruiskutetaan suoraan. Monimutkainen injektioprosessi kiinnittää lipun, joka kesti ylemmän suoraan pohjaan. Tämä menetelmä luo kengät, jotka tarjoavat optimaalisen pehmustuksen ja ovat osittain selkeitä kevyitä.

Paino: 800 G / pari (Uk 8)


Teknologia:

Tukikehys:
Lowa Monowrap® -kehyksen ansiosta Innox Pro Lo -välipohja tarjoaa parhaan mukavuuden. Tämän kolmen ulottuvuuden välipohjasuunnittelun on kehittänyt Lowa vuonna 1995. Runko kehittää jalan mukavasti ja tukee sitä, kun kenkien käyttäjä ryhtyy epätasaisiin pintoihin. Pohjan muotoilu on hieman nostettu kengille, joissa on tukikehys.

Hyvä opastus jalalle:
Jalka on parhaimmillaan kengässä kehyksen kolmiulotteisen muotoilun ansiosta.

Lisääntynyt mukavuus:
Erityinen välipohjan muotoilu varmistaa, että kenkä on juokseva mukavasti. Jalka on miellyttävästi kehitetty kolmiulotteisen kehyksen avulla.

Kevyt paino:
Lowa Monowrap® on valmistettu muovista, jota kutsutaan polyUretaaniksi. Se on erittäin kevyt materiaali

Yläosasta ja ainoasta tulee kiinteä yksikkö:
Tehokkaan pehmustuksen ja paremman mukavuuden tarjoamiseksi Innox Pro Lo: n pohja on sidottu ylempään teknisesti vaativalla injektioprosessilla. Yläkenkä asetetaan erityisesti suunniteltuun muottiin. Sitten siihen kaadetaan erilaisia kerroksia Pu-vaahtomuovipehmusteita. Prosessissa pohja ja ylempi sidotaan yhteen.

Kevyt paino:
Tässä prosessissa käytetään muovia, jota kutsutaan polyUretaaniksi. Se on erittäin kevyt vaahtopehmuste.

Pehmuste:
Muovi nimeltä polyUrethane on vaahtomuovipehmuste, jolla on erittäin hyvät pehmustetut ominaisuudet. Muovi säilyttää muodonsa ja palaa alkuperäiseen tilaansa, vaikka miljoonia pieniä kuplia puristettaisiin usein yhteen. Tämä puolestaan luo hyvän palautumisvaikutuksen.

Laaja valikoima suunnitteluvaihtoehtoja:
Suoran injektion ansiosta pohja voidaan suunnitella hyvin monilla tavoilla. Käytettyjen materiaalien monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat kenkien tehokkuuden useilla alueilla.

Tekstiilivuori:
Innox Pro Lon tekstiilivuori on miellyttävän kevyt. Tekstiilimateriaali on kestävää, helppohoitoista ja mukavaa.

Kevyt ja kestävä:
Tekstiilimateriaalilla vuoratut kengät vaikuttavat käyttäjiin kevyellä painollaan. Materiaali on myös erittäin kestävä ja helppo hoitaa.

Optimaalinen mukavuus kesällä:
Kengät, joissa on tekstiilivuori, ovat erittäin suosittuja kesällä, koska ne tarjoavat parhaan mukavuuden. Heidän laaja silmäkokoinen ominaisuutensa helpottaa hyvää ilmankiertoa

Lowa Dynapu®:
Välipohja on johtava osallistuja FootWearin liikkuville ominaisuuksille ja tyynylle. Innox Pro Lo: ssa tämä välipohja on valmistettu erityisesti kehitetystä muovista: Lowa Dynapu®. Erityispiirre: Se säilyttää palauttavan voimansa myös silloin, kun sitä painetaan yhdessä tuhansia kertoja. Tuloksena valmiit saappaat säilyttävät poikkeuksellisen pehmeät ominaisuutensa silloinkin, kun olet kävellyt monta kilometriä heissä.

Hyvä mukavuus:
Erikoismateriaalin kehitysominaisuuksille on ominaista hyvät pehmustetut ominaisuudet. Tuloksena kävelymukavuus ja liikkuvat ominaisuudet ovat lisääntyneet huomattavasti - jopa pitkillä vaelluksilla.

Hyvä rebound-vaikutus:
Muovi nimeltä polyUrethane on vaahtomuovipehmuste, jolla on erittäin hyvät pehmustetut ominaisuudet. Muovi säilyttää muodonsa ja palaa alkuperäiseen tilaansa, vaikka miljoonia pieniä kuplia puristettaisiin usein yhteen. Tämä puolestaan luo hyvän palautumisvaikutuksen.

Kevyt paino:
Muovi nimeltä PolyUrethane on erittäin kevyt vaahtopehmuste. Tulos on ainoa, joka tarjoaa parhaan mukavuuden muodon.
Jos pidät Lowa Innox Pro Hiking Shoes:sta, tutustu myös muihin Lowa:n ulkoilutuotteisiin Miesten kengät osastollamme ja Kengät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Lowa Innox Pro Hiking Shoes

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up