up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lowa

Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

plus
  • Play videoLowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots
  • Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots
  • Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Tuotekuvaus Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Renegade Evo Ice GTX on suunniteltu pitämään jalat lämpiminä, mukavina ja suojattuna lumisilla retkillä.Korkeammalla akselilla voit luotettavasti kulkea lunta. Siinä on viihtyisä Partelana®-vuori ylimääräistä lämpöä varten, ja VIBRAM®: n ylistämä Arctic Grip Trac®-ulkopohja tarjoaa erinomaisen pidon liukkaalla, märällä jäällä. Kestävästi vedenpitävä / hengittävä.


Tekniset tiedot:

Pintamateriaali: Nubuck / Full Grain Leather
MONOWRAP® Frame® Käänteinen MONOWRAP®
Eristys: GORE TEX Partelana®
Pohja: VIBRAM® Arctic Grip Trac®
Nauhoituslaitteet: silmukat
Vuori: GORE TEX
Alkuperämaa: Slovakia
Ratkaistavissa: Ei


Teknologia:

GORE TEX® -vuori:
Erittäin hengittävä, kestävästi vedenpitävä vuori. Pitää jalat miellyttävän kuivina ja tarjoaa optimaalisen ilmastomukavuuden monenlaisille ulkoilma-aktiviteeteille.

Kova vakaaja:
Nailonivelen stabilointielementti tarjoaa täydellisen tuen intensiivisemmille ulkoiluaktiviteeteille ..

2 vyöhykkeen nauhoitus:
Itsenäisesti säädettävät nauhoitusvyöhykkeet, yksi etujalalla ja toinen ylemmällä, antavat käyttäjän muokata nauhoitusjännitystä ja tehdä erityisiä jalkapitoketjuja.

DynaPU®:
LOWA: n oma polyuretaanivaahto (PU), joka tarjoaa kestävyyttä, palautumista ja tukea, joka on tyypillistä PU: lle yhdistettynä EVA-vaahtoon tavallisesti liitettyyn kevyeen painoon.

Tukikehys:
Korkeampi käärittävä verkkorakenne antaa käyttäjälle hyvän tuen maasto- ja takamaakäyttöön.

Vibram®:
Nämä erinomaiset pohjat ja kumiseokset tarjoavat erinomaisen pidon eri pinnoilla ja samalla optimaalisen kulutuskestävyyden. Vibram® on aina edustanut korkealaatuisia, luistamattomia, pitkäikäisiä pohjia ja on vihollisvuodet ollut tämän segmentin markkinajohtaja.Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Miesten kengät ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Lowa Renegade EVO Ice Goretex Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up