up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lowa
360

Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

plus
  • 360Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots
  • Play videoLowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots
  • Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

Tuotekuvaus Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

BACKPACKER-lehdessä kunnioitettiin tänä vuonna Renegadea sen Hall of Fame -palkinnolla hyvästä syystä: sen istuvuus, mukavuus ja monipuolisuus ovat asettaneet standardin monitoimikengille yli 20 vuotta. DbyPU® MONOWRAP® -runkorakenne soveltuu kestävään Derby-leikkaustyyliin, täyspitkä tukijalka tukijalkaan, tyylikäs ja kestävä nubuck-päällinen kestävyyden takaamiseksi ja VIBRAM® Evo -jalusta varmasti jalkakäytäväksi. myydyin malli. Kestävä vedenpitävä / hengittävä.

Ominaisuudet:

Ylämateriaali: Nubuck Leather

Rakenne: Slip Lasted Injektoitu PU-välipohja

Vuori: GORE TEX®

Nauhatarvikkeet: avoimet ja suljetut koukut

Lisälaitteet: Nilkkasangan lukitseminen

Monowrap Frame®: MONOWRAP® -tukikehys

Sisäpohja: ATC-pohjallinen

Välipohja: Double Injection DuraPU ™

Ainoa: VIBRAM® EVO

Stabilisaattori: Kova

Double Injection:

Mukavuutta ja pehmustusta parannetaan edelleen tiettyihin käyttötarkoituksiin monimutkaisella ruiskupuristusprosessilla, jossa käytetään kerrostusprosessia.

Kova stabiliser:

Nylon-liitosvakainelementti tukee täydellisesti ulkoilua.

Monowrap:

Ainutlaatuinen PU-kehystekniikka tarjoaa erinomaista vakautta ja tukea. Käytämme kolmea erilaista PU-kehysmallia sivutuen tukemiseksi. Mitä suurempi kehys, sitä enemmän tukea.

Tekniset tiedot:

Paino per pari: (lb) 2.44

tekniikka:

Goretex

vibram


Haluatko tietää, mitä muita ulkoilutuotteita Lowa tarjoaa? trekkinn:sta voit tilata kaikkia Saappaat tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Tuote on erinomainen ja saapui ajoissa. Ostan lisää tuotteita kauppastasi. Kiitos

Lowa renegade goretex mid

-

Ensimmäinen retki kengillä, erittäin mukava ja kevyt erittäin vahvasta vibram-pohjasta huolimatta odotusteni mukaisesti,

Erinomaista!

-

Upeat, erittäin mukavat kengät, uskollisuutensa maineelle. Erinomainen laatu. Tyytyväinen tähän ostokseen. Nopea toimitus, kiitos Trekkinn!

Lowa renegade goretex mid

-

Toimitetaan ajoissa. Ensimmäinen Lowa-pari korvaa Asoloni, joka oli 10-vuotias. Ensimmäinen retki metsään sekoitettu maaperä, maa ja piikivi, keskimääräinen korkeusero, 8 km. Erittäin mukava, ei ylikuumenemista, Vibram-pohja imee kiviä. Tällä hetkellä erittäin tyytyväinen näihin Lowaan.

Lowa renegade gorotex mid express

-

tuotteesta:, se on neljäs sarjani! yleinen laatu käännettynä: mukavuus, keveys ja kestävyys valmistuksen aikana, en halua toista!

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

-

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

Täydellinen

-

Suosittelemme

Luopio

-

Het zijn top schoenen renegade Dit on nyt tweede paar Een echte aanrader.

Upea tuote!

-

Sain kengät pari päivää sitten, tämä on toinen kerta, kun ostan Lowa Renegade -kenkiä. Ne ovat erinomaisia vaelluskohteita märkien pintojen läpi ja niillä on hyvä pito, vaikkakin mutaa ja vettä.

Työn laatu on vähentynyt huomattavasti

-

Tilain kahdesti nämä 41 koon kokoiset saappaat ja jokaisessa päätyi valmistusvirheisiin - nimittäin epäsymmetrisiin saappaisiin - yhdellä parilla oli erilaiset varpaat täydellisyydessä (tämä oli myös näkyvissä visuaalisesti, koska materiaalipalat olivat erikokoisia), toisella parilla oli väärin muotoiltu pohja. vasemmalla tavaratilalla - tavaratilan akseli ikään kuin romahtaisi sisäänpäin, kun taas oikean tavaratilan akseli on tiukasti pystysuora (sen pitäisi olla). Kummallekin tilaukselle palautan valokuvia virheistä.

Kevyet käsineet

-

Miellyttävä iho, vaaleat käsineet lämpötilassa 0 +/- 5 astetta. Koko S ympärysmitan suhteen lähestyi, mutta sormet ovat lyhyitä 5-10 mm.

Lowa on hyvä

-

Se on hyvä kenkä, joka sopii erinomaisesti jalkoihisi ja ei liu'u helposti. Loppujen lopuksi se on hyvä!

Erinomainen

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Toista uusi asiakas

-

Nämä ovat toinen Renegades -sarjani, 6 vuoden kuluttua ensimmäisestä sarjasta ja vasta kun reppumatka laavakenttien läpi aiheutti kumivaran randun räjähdys repeämän. Nämä ovat markkinoiden parhaiten sopivia ja mukavimpia retkeilykenkiä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up