`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Tuotekuvaus Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - kultti-aseman saavuttaneet monipuoliset jalkineet. Jopa kahden vuosikymmenen todistetun käytön jälkeen, tämä monikäyttöisten saappaiden klassinen versio on silti raikkaan näköinen ja tarjoaa parasta kävelyä ja mukavuutta ajatellen. Vakaa ylä- ja pohjarakenne tarjoaa hyvän vakauden ja tuen. Ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan valtavaan määrään käyttötarkoituksia. Riippumatta siitä, tarvitsetko jalkineita aktiiviseen jokapäiväiseen elämääsi tai spontaaneihin retkeihin hoidetuilla poluilla - RENEGADE GTX® MID on täydellinen kumppani.
Tekniset tiedot:
LOWA-hakemisto: 4 / All Terrain Classic
Yläosa: nubukki
Vuori: GORE TEX®®
Pohja: Vibram® Evo
Paino: 1110 g / pari (UK 8)
Vibram® Alp Trac® Ice:
todistettu Vibram-tekniikka optimaalisen liukastumisen estämiseksi
monitoiminen kulutuspinnan suunnittelu retkeille laajimmassa maastomuodossa
iskevä kulutuspintaprofiili lisää turvallisuutta laskeutumisen aikana
tekniikka:
GORE TEX®® -vuori:
Taattu säänkestävyys jopa sadetta ja rankkaa lunta: Innovatiivinen GORE TEX®® -teknologia tarjoaa optimaalisen vedenpitävän suojan ja hengittävyyden.
Vibram®:
Vibram® on jo vuosia ollut liukastumisen estävien ja kestävien kenkäpohjien markkinajohtaja. Vibram®-pohjien tunnusmerkkeihin sisältyy poikkeuksellinen tuki, jota ne tarjoavat laajimmassa maastotyypissä, ja kumiseoksen luoman optimaalisen hankauskestävyyden.
Tukikehys:
LOWA MONOWRAP®-kehyksen muodossa välipohja tukee jalkaa paikoissa, joihin kohdistuu suurta rasitusta. Pohjan muotoilu on vain hieman nostettu.
Tupla-injektio:
Optimaalisen iskunvaimennuksen aikaansaamiseksi ja mukavuuden parantamiseksi kengän pohja on kiinnitetty yläosaan monimutkaisessa ruiskuvaluprosessissa, mikä tarkoittaa, että ylempi kenkä asetetaan erityisesti suunniteltuun muottiin. Lomake täytetään useilla kerroksilla vaahdotettua PU-materiaalia. Tämä luo pohjan ja liittää sen suoraan yläosaan.
Kova vakaaja:
Pohjaan on integroitu tukeva nylon-nivelstabilointielementti suihkutettujen LOWA-jalkineiden pohjien vakauttamiseksi. Seurauksena on, että saappaat ovat täydellisiä haastavampaan ulkokäyttöön.
S Leisten (schmal):
S-viimeisessä osassa jalkaterän alue on pienempi kuin sama alue normaalissa viimeisessä. Palloaluetta pienennetään tätä tarkoitusta varten.
W Leisten (weit):
Viimeisessä W: ssä etujalan alue on leveämpi kuin sama alue normaalissa viimeisessä. Palloaluetta suurennetaan tätä tarkoitusta varten.


Lowa Renegade Goretex Mid:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Lowa Renegade Goretex Mid:lla on Lowa:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Saappaat kategorian Miesten kengät tuotteilla.

Ominaisuudet Lowa Renegade Goretex Mid

Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Asiakasarvostelut ja kysymykset (56)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Lowa renegade

-

Upea kenkäpari ja erinomainen laatu!

Pohja + väri

-

Hänellä oli muutamia uudistuksia vuosia, erittäin tyytyväinen tuotteeseen, mutta pohja otti pois yön yli (huono huolto?). Olen ostanut saman mallin taas, mutta tänä vuonna. Väri poikkesi jonkin verran valokuvien väristä, tummempi.

Täydellinen

-

Suosittelemme

靴子 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Luopio

-

Het zijn top schoenen renegade Dit on nyt tweede paar Een echte aanrader.

Upea tuote!

-

Sain kengät pari päivää sitten, tämä on toinen kerta, kun ostan Lowa Renegade -kenkiä. Ne ovat erinomaisia vaelluskohteita märkien pintojen läpi ja niillä on hyvä pito, vaikkakin mutaa ja vettä.

Työn laatu on vähentynyt huomattavasti

-

Tilain kahdesti nämä 41 koon kokoiset saappaat ja jokaisessa päätyi valmistusvirheisiin - nimittäin epäsymmetrisiin saappaisiin - yhdellä parilla oli erilaiset varpaat täydellisyydessä (tämä oli myös näkyvissä visuaalisesti, koska materiaalipalat olivat erikokoisia), toisella parilla oli väärin muotoiltu pohja. vasemmalla tavaratilalla - tavaratilan akseli ikään kuin romahtaisi sisäänpäin, kun taas oikean tavaratilan akseli on tiukasti pystysuora (sen pitäisi olla). Kummallekin tilaukselle palautan valokuvia virheistä.

Kevyet käsineet

-

Miellyttävä iho, vaaleat käsineet lämpötilassa 0 +/- 5 astetta. Koko S ympärysmitan suhteen lähestyi, mutta sormet ovat lyhyitä 5-10 mm.

Lowa renegade goretex puolivälissä

-

Tämä on toinen parini, palvelin ensimmäiset 5 vuotta, joten otan enemmän.

Lowa on hyvä

-

Se on hyvä kenkä, joka sopii erinomaisesti jalkoihisi ja ei liu'u helposti. Loppujen lopuksi se on hyvä!

Erinomainen

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Kauniit kengät

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Toista uusi asiakas

-

Nämä ovat toinen Renegades -sarjani, 6 vuoden kuluttua ensimmäisestä sarjasta ja vasta kun reppumatka laavakenttien läpi aiheutti kumivaran randun räjähdys repeämän. Nämä ovat markkinoiden parhaiten sopivia ja mukavimpia retkeilykenkiä.

非常 實用 的 登山 鞋

-

楦 頭 較寬 適合 亞洲人 腳 型, 舒適 度 不錯, 防水 性 佳

Erittäin hyvä hankinta

-

Erittäin laadukkaat saappaat. Tämä on toinen parini, erittäin mukava, mutta nopeampi kuin ensimmäisen parin odotettu kuluminen. Nopea toimitus

Suuret kengät

-

erinomainen kenkä, vankka mutta samalla valo. erinomainen pito maahan.

Käytä kantapää lowa renegade

-

Erittäin mukavat kengät BUT rajoitettu käyttöikä: 1. pari: 2 tuotosta 1000 ja 1700 km tai 2700 km, mutta enemmän kantapää ... 2. pari: 1 lähtö 1400 km ja enemmän kantapää! Onko tämä normaalia?

Lowa renagadi

-

Suuri saappaat hyvä hinta hyvä palvelu haluaisin ehdottomasti suositella teille ystävilleni.

Tuote saapui turvallisesti

-

Aito tuotteen hyvä laatu

Parhaista parhain! lowa renegade

-

5 tähden mukavuus, kevyt ja vesitiivis! Aikaa toimitettu ja jopa parempi hinta ei voi valittaa lainkaan. Ehdottomasti suositella kenellekään, ja suositellaan minulle ystäviä sotilas!

Onnellinen saappaat.

-

Kevyempi kuin odotin (suuri), mukava ja hyvä hinta.

Kivat kengät

-

Mukava, kaikki on hienoa, erittäin hyvä!

Suuri saappaat!

-

Nämä ovat minun toinen pari. Olen kokeillut muita merkkejä, mutta ne eivät vain sovi Lowe-saappaiden tapaan. Ja ne ovat mukavia. Kyllä, suosittelen niitä hyvin paljon. Laadukas käynnistys toimitettiin Calgarylle, kiitos. Ostan täällä varmasti jälleen. Kiitos.

Kengät ovat hienoja! rakastan tyyliä

-

Tarvitsen pienemmän koon. Mitä minun pitää tehdä?

Mukavat ja kestävät kengät

-

Erinomaiset vaelluskengät, mukavat ja kestävät, mutta ennen kaikkea erittäin vedenpitävät ja lämpimät!

Geat-kengät

-

loistavat kengät. toimitetaan ajoissa

Lowa renegaatti

-

ottaa, käyttää lowaa ennen kuin oli hienoa saada toinen pari ja nähdä, että niillä on edelleen sama standardi ja laatu. plus täällä on australia, ja ne ovat kaksinkertainen hinta, joten parin saaminen trekkinnin kautta kohtuullisin kustannuksin teki siitä kannattavan. nyt olen melko taattu, että en näe ketään muuta, jolla on samat kengät kuin itävaltalaisilla vuorilla :) 5 tähteä kengille ja trekkinnille

Erittäin hyvä osto

-

Toimitetaan määräajan kuluessa ilman mitään osoitusta. Suuri tuote. Suosittelen sinua.

Iowa jälkeen hirssi

-

Erittäin hyvä kengät hyvällä koukulla 43 kestää 43,5 tai 44 jos paksummat sukat. Nähdäksesi käytön, mutta ostokseni on erittäin tyytyväinen

Lowa renegade goretex puolivälissä

-

Suuri saappaat! Erittäin jäykkä kenkä, mutta samalla erittäin mukava. Käytän niitä joka päivä töihin. Suosittelen tätä bootia!

Hyvä ostokokemus

-

Hyvä saappaat ja nopea toimitus, Se oli mukava ostokokemus.

Hyvä ostokokemus

-

Hyvä hinta ja nopea toimituspalvelu.

Saappaat ovat erittäin hyvälaatuisia

-

Rakastan näitä vaelluskengät. Ne ovat erittäin mukavia ja suojaavat kallioilta.

Erittäin mukava, erittäin suositeltavaa.

-

Rakastan näitä vaelluskengät. Ne ovat erittäin mukavia ja suojaavat kallioilta.

Korkealaatuiset vaelluskengät, bang for buck

-

Amazing quality vaellus Boot, erittäin nopea toimitus. Ostoksilla täällä jälleen

Hyvä ja mukava

-

Katso paljon hyviä kommentteja LOWA Renegaden saappaista ja tiedän, miksi on niin paljon positiivista palautetta nyt! Uusia saappaita ei ole.

Erinomainen

-

Nämä ovat parhaita saappaat markkinoilla, ja olen yrittänyt monia vaihtoehtoja. Ne ovat useimmiten nahkaa päälliset joten he murtautuvat sisään ja sopivat jalat kuin valettu muutamassa viikossa.

Loistava

-

Mukava ensimmäisestä päivästä. Minulla oli vain muutama viikko tähän mennessä, joten näen, kuinka ne kestävät. Mitoitus odotetusti, ehkä hieman leveällä puolella varpaissa, mutta mielestäni mukava, joten olen erittäin iloinen.

Ostaja varokaa !!!!

-

hienoja saappaita, mutta älä osta niitä tältä sivustolta. alennus ei kannata vaivaa, ja loppukuluttaja maksaa sinulle enemmän lähetyksissä ja palauttaa väärän tuotteen. Tämä yritys on painajainen ja sitä on vältettävä. Olen nähnyt monia tyytymättömiä arvosteluja palvelusta tai puutteesta. Google tätä yritystä ennen kuin teet ostoksen, ja sinä olet onnellinen. Sitten mene ostamaan tarvitsemasi tuotteet hyvämaineiselta yritykseltä.

Lowa saappaat

-

Hyvä tuote. Saapui ajallaan. Erinomaista palvelua TREKKINN!

Mukavuus

-

saatu ajoissa, mukavuus ja keveys, vaellukselle ennen d'attaquer GR20 ja ilmoituksen jälkeen vaellukselle !!! erityisesti valita hyvä voide säilyy; hyvä hinta / laatu-suhde

Luotettava myyjä erinomainen tuote

-

Hyvä tuote, vastaanotettu kohde tietyssä ajassa liikaa. Varmasti ostaa tällä sivustolla uudelleen.

Kalkki

-

Mukavat kengät. Mutta hän teki heistä useita kertoja luistaa kiviä. Viimeksi luistavat päättyi romahtaminen ja sijoiltaan lapa. Saappaat velkaa 3 tunnin taistelun kipua, koska omasta minun piti mennä alas polkua roikkuu kädellä. Yksi sana varoittavat. Kengät hyvä kävellä pitkin Krupówki muissa tapauksissa johtaa vähiten odottaa.

Vakuuttunut

-

Hyvä tuote, hyvä palvelu

Lowa renegade mid

-

Lowa saappaat ovat minun valinta mukavuutta, koska löysin ne muutama vuosi sitten. Ne ovat kestäviä elementtejä ja antaa pitoa vaadin lähtöpisteet. Niin iloinen löytäneensä yritys, joka tarjoaa mukavuutta ja suojaa heidän vaelluskengät.

Lowa renegade saappaat

-

Mahtava saappaat rikkomaton heidän kanssaan. Käyttää niitä koko ajan. Paras saappaat ive koskaan käytetty. Erittäin hyvä hinta

Hyvä niille

-

Sen idea ensimmäinen kerta käyttää Lowa. En voi odottaa käyttää sitä vaellus.

Erittäin hyvä ostos kokemus

-

Lowe vaellus hinta ostaa erittäin suotuisa! Erittäin mukava käyttää!

Lowa mid gtx

-

Fantastinen arvo, edulliseen hintaan. Järjestetty 2.20.17, ja saapui Colorado 3.2.17. Hyvä toimitus, sillä ulkomailla järjestyksessä. Täydellinen istuvuus uusi Lowas.

Erinomainen

-

Kengät ovat mukavat käyttää. Rahan arvo

Onnellinen

-

Laatusuhde koska se on kalliimpaa kotimaassani. Tuntuu hyvältä jalkojani =) Kiitos Trekkinn = D

Erinomainen

-

Saappaat tuli täydellinen. Nämä ovat ainoat saappaat poikaystäväni kuluu työtä joka päivä ja he pitävät niin hyvin. Mukavuus, ulkoasua, kaikki niistä on suuri. Hän suosittelee kaikille, jotka on jaloillaan koko päivän ja jotka voivat toimia erilaisissa sääolosuhteissa.

Iloisesti yllättynyt

-

Muutaman kymmenen kilometrin matkaa olen täysin tyytyväinen, lähden 1700 km ja toivon, että se kestää.

Fantastinen

-

Nämä kengät ovat absoluuttista täydellisyyttä, viimeinen pari olin kesti kuusi vuotta, ja en epäile nämä samoin. Vedenpitävä, tyylikäs mutta ei liian räikeä, ja voit käyttää niitä. En käytä miesten Yhdysvaltain koko 12 ja tilasin 12,5 ja ne sopivat täydellisesti.

Lowa saappaat

-

Rakkaus Lowa. Viimeksi pari kesti 11 vuotta ennen kuin ainoa lopulta jaettu. I'm toivoen samalla ulos uusia. Toistaiseksi ne ovat vielä mukavampaa kuin viimeisen parin.

Hyvä kengät

-

Erittäin hyvä kenkiä, hyvä hinta! Kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje