`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Tuotekuvaus Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - monikulttuuriset jalkineet, jotka ovat saaneet kultti-aseman. Jopa kahden vuosikymmenen ajan todistetun käytön jälkeen tämä klassinen monitoimikenkien versio on edelleen tuore ja se tarjoaa parhaan mahdollisen kävelyä ja mukavuutta. Vakaa ylempi ja ainoa muotoilu takaa hyvän vakauden ja tuen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan valtavaan käyttöön. Riippumatta siitä, tarvitsetko aktiivista arkipäivääsi jalkineita tai spontaaneja vaelluksia hoidetuilla reiteillä - RENEGADE GTX® MID W on täydellinen kumppani.

Tekniset tiedot:

LOWA-indeksi: 4 / All Terrain Classic

Ylä: nubukki

Vuori: GORE TEX®

Ainoa: Vibram® Evo

Paino: 1110 g / pari

tekniikka:

Vibram® Evo:

todistettu Vibram-tekniikka optimaaliseen liukastumiseen

monitoiminen kulutuspinnan muotoilu vaelluksille laajimmassa maastossa

silmiinpistävä kulutusprofiili parantaa turvallisuutta laskujen aikana

GORE TEX® vuori: taattu säänsuojaus jopa sateessa ja raskaassa lumessa: Innovatiivinen GORE TEX® -teknologia tarjoaa optimaalisen vedenpitävän suojan ja hengittävyyden

Vibram®: Vibram® on monien vuosien ajan ollut markkinajohtaja liukastumis- ja kestäville kenkäsuolille. Vibram®-jalkapohjien tunnusominaisuuksiin kuuluu poikkeuksellinen tuki, jota ne tarjoavat laajimmassa maastossa ja kumin seoksen aikaansaama optimaalinen kulutuskestävyys.

S Leisten (schmal): S: ssä viimeinen jalka on pienempi kuin sama alue normaalissa viimeisessä. Tätä varten pallopinta-ala pienenee.

W Leisten (weit): W: ssä viimeinen jalka on leveämpi kuin sama alue normaalissa viimeisessä. Pallopinta-ala laajennetaan tähän tarkoitukseen.

Tukikehys: LOWA MONOWRAP® -kehyksen muodossa välipohja tukee jalkaa niissä paikoissa, joihin kohdistuu suurta stressiä. Pohjarakenne on vain hieman kohonnut

Kaksinkertainen injektio: Optimaalisen pehmustuksen ja mukavuuden parantamiseksi kengän pohja on kiinnitetty yläosaan monimutkaisessa ruiskuvaluprosessissa, jolloin ylempi kenkä asetetaan erityisesti suunniteltuun muottiin. Muoto täytetään useilla kerroksilla PU-vaahdotettua materiaalia. Tämä luo pohjan ja liittää sen suoraan yläosaan

Kova stabilointilaite: Suoraan ruiskutettujen LOWA-jalkineiden pohjallisen vakauttamiseksi pohjaan on integroitu kiinteä nailonliitosvakautuselementti. Tämän seurauksena saappaat sopivat mainiosti ulkokäyttöön.


Jos olet kiinnostunut Lowa:n Renegade Goretex Mid tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Lowa-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Lowa suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Lowa Renegade Goretex Mid jo tänään!

Ominaisuudet Lowa Renegade Goretex Mid

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Asiakasarvostelut ja kysymykset (28)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

hyvä

Paras hinta saatavilla.

-

Suuri kenkä, vaikka hieman tiukka jalkani, täytyy rikkoa hieman, mutta olisi pitänyt tutkia hieman enemmän, koska se ei ole leveä istuvuus, joka olisi ollut parempi. Aivan mitä tilasin, joten ei voi valittaa kiitos. Toimitus kesti paljon kauemmin kuin ilmoitettiin, mutta COVID: n takia uskon sen olevan odotettavissa.

Tukeva ja mukava

-

Kokeile näitä saappaita heti saatuasi, tunnin kävelyn jälkeen ei ole mitään ongelmaa. Ulkopohja on tukeva ja pohjallinen mukava, hämmästyttävä.

Upeat saappaat ja upea palvelu

-

Näiden upeiden lowa-saappaiden upea nopea toimitus. Minulla on monia pareja lowa-jalkineita, ja ne on valmistettu niiden hämmästyttävien standardien mukaan, jotka lowa tuottaa Lovely sopii suoraan laatikosta ja näyttää hämmästyttävältä sinisen ja hunajan värillä erittäin fiksu mukava ja erittäin laadukas rakenne Erittäin tyytyväinen saappaisiin ja trekkinn-palveluihin, jotka tilaan tältä yritykseltä tulevaisuudessa

Lowa renegade

-

試 穿過 尺寸 很 剛好 而且 很 舒適

Lowa renegade gorotex mid express

-

tuotteesta:, se on neljäs sarjani! yleinen laatu käännettynä: mukavuus, keveys ja kestävyys valmistuksen aikana, en halua toista!

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

-

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

Lowa renegade

-

Upea kenkäpari ja erinomainen laatu!

Pohja + väri

-

Hänellä oli muutamia uudistuksia vuosia, erittäin tyytyväinen tuotteeseen, mutta pohja otti pois yön yli (huono huolto?). Olen ostanut saman mallin taas, mutta tänä vuonna. Väri poikkesi jonkin verran valokuvien väristä, tummempi.

Täydellinen

-

Suosittelemme

靴子 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Luopio

-

Het zijn top schoenen renegade Dit on nyt tweede paar Een echte aanrader.

Upea tuote!

-

Sain kengät pari päivää sitten, tämä on toinen kerta, kun ostan Lowa Renegade -kenkiä. Ne ovat erinomaisia vaelluskohteita märkien pintojen läpi ja niillä on hyvä pito, vaikkakin mutaa ja vettä.

Työn laatu on vähentynyt huomattavasti

-

Tilain kahdesti nämä 41 koon kokoiset saappaat ja jokaisessa päätyi valmistusvirheisiin - nimittäin epäsymmetrisiin saappaisiin - yhdellä parilla oli erilaiset varpaat täydellisyydessä (tämä oli myös näkyvissä visuaalisesti, koska materiaalipalat olivat erikokoisia), toisella parilla oli väärin muotoiltu pohja. vasemmalla tavaratilalla - tavaratilan akseli ikään kuin romahtaisi sisäänpäin, kun taas oikean tavaratilan akseli on tiukasti pystysuora (sen pitäisi olla). Kummallekin tilaukselle palautan valokuvia virheistä.

Kevyet käsineet

-

Miellyttävä iho, vaaleat käsineet lämpötilassa 0 +/- 5 astetta. Koko S ympärysmitan suhteen lähestyi, mutta sormet ovat lyhyitä 5-10 mm.

Lowa renegade goretex puolivälissä

-

Tämä on toinen parini, palvelin ensimmäiset 5 vuotta, joten otan enemmän.

Lowa on hyvä

-

Se on hyvä kenkä, joka sopii erinomaisesti jalkoihisi ja ei liu'u helposti. Loppujen lopuksi se on hyvä!

Erinomainen

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Kauniit kengät

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Toista uusi asiakas

-

Nämä ovat toinen Renegades -sarjani, 6 vuoden kuluttua ensimmäisestä sarjasta ja vasta kun reppumatka laavakenttien läpi aiheutti kumivaran randun räjähdys repeämän. Nämä ovat markkinoiden parhaiten sopivia ja mukavimpia retkeilykenkiä.

Tuote saapui turvallisesti

-

Aito tuotteen hyvä laatu

Onnellinen saappaat.

-

Kevyempi kuin odotin (suuri), mukava ja hyvä hinta.

Mukavat ja kestävät kengät

-

Erinomaiset vaelluskengät, mukavat ja kestävät, mutta ennen kaikkea erittäin vedenpitävät ja lämpimät!

Saappaat ovat erittäin hyvälaatuisia

-

Rakastan näitä vaelluskengät. Ne ovat erittäin mukavia ja suojaavat kallioilta.

Hyvä ja mukava

-

Katso paljon hyviä kommentteja LOWA Renegaden saappaista ja tiedän, miksi on niin paljon positiivista palautetta nyt! Uusia saappaita ei ole.

Lowa renegade mid

-

Lowa saappaat ovat minun valinta mukavuutta, koska löysin ne muutama vuosi sitten. Ne ovat kestäviä elementtejä ja antaa pitoa vaadin lähtöpisteet. Niin iloinen löytäneensä yritys, joka tarjoaa mukavuutta ja suojaa heidän vaelluskengät.

Erinomainen

-

Saappaat tuli täydellinen. Nämä ovat ainoat saappaat poikaystäväni kuluu työtä joka päivä ja he pitävät niin hyvin. Mukavuus, ulkoasua, kaikki niistä on suuri. Hän suosittelee kaikille, jotka on jaloillaan koko päivän ja jotka voivat toimia erilaisissa sääolosuhteissa.

Fantastinen

-

Nämä kengät ovat absoluuttista täydellisyyttä, viimeinen pari olin kesti kuusi vuotta, ja en epäile nämä samoin. Vedenpitävä, tyylikäs mutta ei liian räikeä, ja voit käyttää niitä. En käytä miesten Yhdysvaltain koko 12 ja tilasin 12,5 ja ne sopivat täydellisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje