`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Tuotekuvaus Lowa Renegade Goretex Mid

BACKPACKER-lehdessä kunnioitettiin tänä vuonna Renegadea sen Hall of Fame -palkinnolla hyvästä syystä: sen istuvuus, mukavuus ja monipuolisuus ovat asettaneet standardin monitoimikengille yli 20 vuotta. DbyPU® MONOWRAP® -runkorakenne soveltuu kestävään Derby-leikkaustyyliin, täyspitkä tukijalka tukijalkaan, tyylikäs ja kestävä nubuck-päällinen kestävyyden takaamiseksi ja VIBRAM® Evo -jalusta varmasti jalkakäytäväksi. myydyin malli. Kestävä vedenpitävä / hengittävä.

Ominaisuudet:

Ylämateriaali: Nubuck Leather

Rakenne: Slip Lasted Injektoitu PU-välipohja

Vuori: GORE TEX®

Nauhatarvikkeet: avoimet ja suljetut koukut

Lisälaitteet: Nilkkasangan lukitseminen

Monowrap Frame®: MONOWRAP® -tukikehys

Sisäpohja: ATC-pohjallinen

Välipohja: Double Injection DuraPU ™

Ainoa: VIBRAM® EVO

Stabilisaattori: Kova

Double Injection:

Mukavuutta ja pehmustusta parannetaan edelleen tiettyihin käyttötarkoituksiin monimutkaisella ruiskupuristusprosessilla, jossa käytetään kerrostusprosessia.

Kova stabiliser:

Nylon-liitosvakainelementti tukee täydellisesti ulkoilua.

Monowrap:

Ainutlaatuinen PU-kehystekniikka tarjoaa erinomaista vakautta ja tukea. Käytämme kolmea erilaista PU-kehysmallia sivutuen tukemiseksi. Mitä suurempi kehys, sitä enemmän tukea.

Tekniset tiedot:

Paino per pari: (lb) 2.44

tekniikka:

Goretex

vibram


Ostaessasi Lowa Renegade Goretex Mid:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Lowa Renegade Goretex Mid-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Lowa:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Lowa Renegade Goretex Mid

Sukupuoli
Ominaisuudet
Anturateknologia
Korkeus saappaat
Materiaalit
Teknologiat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

-

Parhaat saappaat, jotka olen koskaan ostanut

Täydellinen

-

Suosittelemme

Luopio

-

Het zijn top schoenen renegade Dit on nyt tweede paar Een echte aanrader.

Upea tuote!

-

Sain kengät pari päivää sitten, tämä on toinen kerta, kun ostan Lowa Renegade -kenkiä. Ne ovat erinomaisia vaelluskohteita märkien pintojen läpi ja niillä on hyvä pito, vaikkakin mutaa ja vettä.

Työn laatu on vähentynyt huomattavasti

-

Tilain kahdesti nämä 41 koon kokoiset saappaat ja jokaisessa päätyi valmistusvirheisiin - nimittäin epäsymmetrisiin saappaisiin - yhdellä parilla oli erilaiset varpaat täydellisyydessä (tämä oli myös näkyvissä visuaalisesti, koska materiaalipalat olivat erikokoisia), toisella parilla oli väärin muotoiltu pohja. vasemmalla tavaratilalla - tavaratilan akseli ikään kuin romahtaisi sisäänpäin, kun taas oikean tavaratilan akseli on tiukasti pystysuora (sen pitäisi olla). Kummallekin tilaukselle palautan valokuvia virheistä.

Kevyet käsineet

-

Miellyttävä iho, vaaleat käsineet lämpötilassa 0 +/- 5 astetta. Koko S ympärysmitan suhteen lähestyi, mutta sormet ovat lyhyitä 5-10 mm.

Lowa on hyvä

-

Se on hyvä kenkä, joka sopii erinomaisesti jalkoihisi ja ei liu'u helposti. Loppujen lopuksi se on hyvä!

Erinomainen

-

Erinomainen laatu ja hinta, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava

Toista uusi asiakas

-

Nämä ovat toinen Renegades -sarjani, 6 vuoden kuluttua ensimmäisestä sarjasta ja vasta kun reppumatka laavakenttien läpi aiheutti kumivaran randun räjähdys repeämän. Nämä ovat markkinoiden parhaiten sopivia ja mukavimpia retkeilykenkiä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje