up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka puhaltaa ilmapatja retkeilyn aikana

Mukavan retkeilyn salaisuus on ilmapatja, johon makaat väsyttävän pitkän päivän jälkeen. Ilmapatjat on kuitenkin täytettävä. Ollakseni rehellinen, pistorasiat eivät aina ole retkeilyn aikana, joten sinun on harkittava muita vaihtoehtoja ilmapatjan turvotukselle.
On olemassa erilaisia tapoja täyttää ilmapatja retkeily ja ulkoilma aktiviteettien aikana, kuten auton akun 12 V: n ilmapumput, akut sähköpumppujen virran saamiseksi, leirintäalueen pistorasiat ja viimeinen vaihtoehto on käyttää omaa hengitystäsi.

Käyttämäsi menetelmä riippuu siitä, mikä resurssi sinulla on ja kuinka kauan pysyt. Sea to Summit , Ferrino , Regatta , Campingaz ja Outwell ovat parhaita tuotemerkkejä, jos tarvitset pumppuja ilmapatojen täyttämiseen.
Ilman patjan täyttäminen sähkömenetelmillä on helpoin tapa, koska sinun ei tarvitse ponnistella paljon. Leirintäalueen sähköpistorasiat eivät ole kaikkialla, joten voit harkita 12 V DC ilmapumpun ostamista. Liitä vain autoon ja täytä ilmapatja helposti. Toinen vaihtoehto on käyttää akkukäyttöistä ilmapumppua. Nämä pumput ovat ladattavia yksinkertaisesti kytkemällä juokseva auto tai pistorasia.
Lopuksi, jos sinulla ei ole pääsyä mihinkään edellä mainituista sähköisistä vaihtoehdoista ilmapatjan täyttämiseksi, harkitse manuaalisen pumpun käyttöä. Manuaalisen pumpun käytön suurin etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia sähköstä.


clouse menu Sulje