up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mikä on leirityynyn tärkein?

Paras nukkumisjärjestelmä retkeilyyn ja ulkoiluun koostuu makuupussista, makuualustasta, makuupussista ja retkeilytyynystä, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Makuupusseja käytetään pitämään makuupussisi puhtaana ja likattomana. Väsyvän ulkoilun jälkeen kehosi vapauttaa hikeä, joka voi sotkea makuupussisi. Siksi makuupussin vuorausta käytetään pitämään pussi puhtaana ja hajuttomana. Lisäksi pussin vuoraukset tarjoavat myös jonkin verran lämpöä ja mukavuutta. Toisaalta retkeilytyynyt jätetään usein huomiotta, mutta niillä on valtava ero rauhallisen unen yön ja painajaisen välillä. Etsimme aina yksinkertaista, pienikokoista ja kevyttä tyynyä pään lepäämiseen pitkän kiireisen ulkoilun jälkeen.

Vaikka puhallettava retkeilytyyny on kompakti ja säästää tilaa repussa, niillä on myös joitain haittoja. Puhallettava tyyny ei anna sinulle todellisen tyynyn tunnelmaa, koska se ei pysy siellä, missä haluat. On kuitenkin monia retkeilytyynyjä, jotka ovat vedenpitäviä ja estävät sinua liukastumasta. Ne tarjoavat maksimaalisen vaimennuksen ja säädön. Voit valita haluamasi lujuustason haluamallasi tavalla. Se voi olla helposti kannettava ja tarjota erinomaisen pakattavuuden. Vaude , Mammut , Trangoworld , Sea to Summit ja Marmot valmistavat ja tarjoavat parhaan valikoiman retkeilytyynyjä.clouse menu Sulje