up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita vuoraukset makuupusseille

Makuupusseja on erilaisia, joista voit valita esimerkiksi suorakulmaisen, puolisuorakulmaisen, kaksoispussin ja muumion. Samoin markkinoilla on saatavana kaksi päätyyppiä nukkumisvaippoja, jotka ovat muumionmuotoiset vuoret ja suorakulmaiset vuoraukset. Muumionmuotoiset vuoret sopivat retkeilijöille, kun taas suorakaiteen muotoiset vuoret ovat ihanteellisia matkailijoille.

Kuinka valita vuoraukset makuupusseille?

Kun päätät valita vuorauksen makuupussille, materiaali on tärkein asia, joka on pidettävä mielessä. Valitse tarpeisiisi sopiva.
Silkki
Silkkivuoret ovat pienikokoisia ja kevyitä. Ne ovat ihanteellisia talville, mutta lämpimällä säällä nämä vuoret ovat imukykyisiä ja hengittäviä.

Puuvilla
Puuvillavuoret ovat kestäviä, vahvoja ja edullisia. Ne eivät kuitenkaan ole pienikokoisia ja hieman raskaita kuljettaa. Salewa , Vaude , Mammut , Sea to Summit ja Ternua tarjoavat parhaan valikoiman nukkumisvuoria, huopia ja lakanoita retkeilijöille, kiipeilijöille, ja harrastajat ulkona.

Fleece
Fleece ja mikroflekkimateriaaleista valmistetut vuoraukset ovat painavampia mutta pehmeitä. Ne ovat kosteutta siirtäviä ja nopeasti kuivuvia.

Synteettinen
Synteettiset vuoraukset ovat ihanteellisia kosteisiin olosuhteisiin, koska niillä on hengittäviä ja kosteutta siirtäviä ominaisuuksia. Rauhalliseen uneen nämä vuoret tarjoavat myös venytystä, mikä tekee niistä ihanteellisen ulkona.

Eristetty
Eristetyt tai termoliittiset vuoraukset tarjoavat jopa 25 astetta lämpöä ja sopivat ihanteellisesti talvisin ulkoiluun. Ne kuivuvat myös nopeammin kuin silkki ja puuvillavuoret.clouse menu Sulje