`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Bionic HMS

  • Mammut Bionic HMS
  • Mammut Bionic HMS

Mammut Bionic HMS

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Mammut Bionic HMS

Päivitetty klassikko! Bionic HMS Key Lock -toiminnolla on todistettu lukittavissa oleva karabiner, joka tuotetaan kuumalla taonta-alueella. Palkiteknologia mahdollistaa sekä alhaisen painon että optimaalisen rikkoutumislujuuden. Suuri kaarresäde takaa miellyttävän käsittelyn, kun se tarttuu mihin tahansa vyöhykkeeseen tai solmuun.

Tekniset tiedot:

Pystysuuntainen murtovara 25 kN

Vaakasuora kuormitus 10 kN

Avaava kuormitus7 kN

Paino [g] 72


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Mammut Bionic HMS:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Mammut Bionic HMS:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Karbiinihaat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Mammut Bionic HMS

Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä karabiini

-

Suositeltava ja hyvä hinta. Se toimii täydellisesti, mukavasti ja myös väri ja muoto ovat kauniita.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje