`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Bionic Mythos

  • Mammut Bionic Mythos
  • Mammut Bionic Mythos

Mammut Bionic Mythos

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Mammut Bionic Mythos

Vankka, erittäin suuri HMS-karabiini, joka sopii erinomaisesti käsiteltäväksi minkä tahansa suositun laitteen tai solmun kanssa. Korkean tarkkuuden kuumasovitusmenetelmällä varustettu palkki- tekniikka mahdollistaa sekä pienen painon että optimaalisen rikkoutumislujuuden.

Tekniset tiedot:

Paino [g]: 88

Leikkaa: Basic

Horisontaalinen murtokuorma: 10 kN

Avoin katkaisukuorma: 7 kN

Pystysuuntainen katkaisukuorma: 25 kN


Mitä mieltä olet Mammut Bionic Mythos:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Mammut:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Kiipeilyvarusteettuotteille.

Ominaisuudet Mammut Bionic Mythos

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Onnistunut

-

Tuotteet ovat erittäin onnistuneita

Fantastinen

-

Lopuksi mukava HMS, jossa sekä veneilijät että kauha voivat jäädä saadakseen toisen köyden. Todella tyytyväinen ostokseen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje