`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Convey Mid Goretex

  • Mammut Convey Mid Goretex
  • Mammut Convey Mid Goretex
  • Mammut Convey Mid Goretex

Mammut Convey Mid Goretex

Tuotekuvaus Mammut Convey Mid Goretex

Convey Low GTX: n isona veli, Convey Mid GTX Men tarjoaa suuremman vakauden nilkan ympärillä akselin korkeuden ja lukuisten lisäominaisuuksien ansiosta. Kestävä nubukkinahka kestävyyttä varten ja GORE TEX Performance Comfort -jalkineteknologia vedenpitävyyteen ja hengittävyyteen tekevät Convey Mid GTX: stä erottuvan monitoimikengän jokapäiväiseen käyttöön tai helpoille vaelluksille. Memo-vaahto tarjoaa yksilöllisen istuvuuden ja pehmusteen jalkaterässä erinomaisen mukavuuden saavuttamiseksi.


Ominaisuudet:

Viimeisin hakemisto: monitoimilaite
Joustoindeksi: A5
Memo-vaahto: Korkealaatuinen kolmiulotteinen, portaattomasti säädettävä memo-vaahtotyyny tarjoaa yksilöllisen istuvuuden kannan ympärille. Tämä varmistaa korkean mukavuuden, maksimaalisen kantapäätuen ja rakkuloiden estämisen.
Kumi varvassuoja
Pohjakehä: Kolme TPU-tukielementtiä välipohjan keskellä tarjoaa tukea jalan pitkittäiskaaren yli ja lisää samalla jalkaterän varmuutta, mukavuutta ja vähentää väsymystä
Rolling Concept®: Patentoitu Mammut®-pohjakonsepti: Tuki ja pehmuste kannustavat jalan luonnollista liikkumista ja vähentävät siten väsymystä ja nilkan kiertymisen vaaraa.
Gripex ™ ulkopohjateknologia


Tekniset tiedot:

Paino [g] 370
Materiaali:
Nubuk-nahka


Technologies:

Vuori:
GORE TEX Extended Comfort -jalkineet

Soles:
Gripex ™ Tri Traction | EVA-kiila ja pohjakehäMammut Convey Mid Goretex:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Mammut Convey Mid Goretex:lla on Mammut:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Saappaat kategorian Miesten kengät tuotteilla.

Ominaisuudet Mammut Convey Mid Goretex

Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Mammut Convey Mid Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oikein hyvä.

-

Annoin miehelleni joululahjan. Pidin siitä todella paljon. Se oli hyvä ostos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje