`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut El Cap

Mammut El Cap

  • Mammut El Cap
  • Mammut El Cap
  • Mammut El Cap
  • Mammut El Cap

Mammut El Cap

Tuotekuvaus Mammut El Cap

Kiipeilykypärä tyyliin - El Capin tyylikäs muotoilu ei anna mitään tekosyytä sille, että kypärää ei käytetä kiipeilyyn. Visiirin ja kapean muotoilun ansiosta El Cap luo täysin uuden ilmeen. Teknisesti, hybridi kypärä koostuu kestävästä ulkokuoresta yhdistettynä innovatiiviseen 2K EPS -ydinkoon (kaksi erilaista paksuista styrofoamikerrosta yhdistetään Conehead-menetelmällä), jotta varmistetaan mahdollisimman suuri absorptio ja suurin mahdollinen turvallisuus. Monet tuuletusaukot ja täydellinen istuvuus tekevät siitä erittäin mukavaa käyttää.

Ominaisuudet:

- Kestävä muovinen kova kuori progressiivisessa suunnittelussa

- Innovatiivinen 2K EPS -ydin parantaa imukykyä

- 12 tuuletusaukkoa ilman ilmastointia varten

- Ergonominen sisustus ja mukava pehmuste

- Kevyt, helposti säädettävä pääpanta nopeaan soviin

- Korkeus ja koko säädettävä pääpanta

- Pyöreä, täysin säädettävä leukahihna optimaaliseen istuvuuteen

- 4 ajovalaisinta

- EN 12492 -standardi

Tekniset tiedot:

Paino: 285 g


Jos haluat tietää lisää Mammut El Cap:sta tai muista Mammut-merkkisistä tuotteista Suojaukset kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Kypärät valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Mammut:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Mammut El Cap

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava helma

-

näyttää hyvältä, mukavalta ja kevyeltä. erittäin hyvä retkeilyyn

Komea kypärä

-

Kypärä toimitettiin ajoissa. Pidin todella suunnittelusta ja sen tarjoamasta mukavuudesta. Se on hyvä valinta tälle kypäräsarjalle.

Kaunis ja käytännöllinen kypärä

-

Kaunis ja käytännöllinen kypärä, kevyt ja keskittynyt yksityiskohtiin

Justet ...

-

Kypärä on erittäin macu, se kiinnittyy hyvin ja on mukava, mutta se on kaikki muovia ... Ankkurit, jotka kiinnittävät rungon kotelon pään kiinnitysjärjestelmään, ovat muovipalloja, jotka menevät reikiin, joissa ei ole härkiä tai ruuveja ... Ensimmäisenä päivänä olen jo ohittanut ankkurin ja kypärä tanssii. Olen korjannut sen, mutta se hyppää jälleen, koska reikä on antanut itsensä.

Loistava tuote, mahtava palvelu.

-

Kypärä oli juuri sitä mitä olin sen jälkeen. Mukava ja kevyt ja näyttää hyvältä. Se on melko pieni kypärän merkitys lisätä pari senttiä päähänne koon varmistaaksesi. Laadukas tuotemerkki edulliseen hintaan. Sivusto on loistava, koska sillä oli oma nimeni NZ-dollareissa, joten minun ei tarvinnut muokata tuloksia jne. Postitus oli yksinkertainen ja kohde tuli tänne 10 päivää (mukaan lukien viikonloppu ja juhlapyhät), jonka mielestäni oli hämmästyttävä, kun käytin halvin postimaksu! Olisi ehdottomasti suositeltavaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje