`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Magic Guide High Goretex

Mammut Magic Guide High Goretex

Mammut Magic Guide High Goretex

Mammut Magic Guide High Goretex

Mammut Magic Guide High Goretex

  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex
  • Mammut Magic Guide High Goretex

Mammut Magic Guide High Goretex

Tuotekuvaus Mammut Magic Guide High Goretex

Suuri, tukeva ja täysin jääkenkä yhteensopivia vuorikiipeily boot valmistettu korkealaatuisesta Perwanger pintanahkaa ja elastinen kangas ympäri kielen, joustovyöhyke ja kantapää kaulus. Siinä on kaikki ympäri suojaava kumi rand, 3 vyöhyke nauhoitus tehokkaat D rengas lukitus ja patentoitu Base Fit 2.1. Tämä on vapaa liukuvat kengän ulomman ylä- ja alapuolella kantaluun käyttäen Mammut Hammer johto, mikä parantaa merkittävästi kantapää tuki ja vähentää rakkuloita. Tuki on parantaa entisestään 3D muotoinen kantapäätyynyt. Memo vaahto, joustava Gore-Tex kielen rakenne, Gore-Tex Duratherm Comfort Jalkineet kalvo ja turvallisesti sulkemalla integroidun puoli säärystin varmistaa sisäpuolella on kuiva ja lämmin. Täsmällinen kautta akselille johtuu valon kiila valmistettu poro, PU ja TPU, joka tarjoaa kestäviä iskunvaimennus. Hyviksi Vibram Maton pohja viimeistelee visuaalisesti pakottavia tuote.

Ominaisuudet:

Kaksinkertaistunut, liukuva Mammut® kantaremmi cordsLines voimankäytön ajaa ylä- ja alapuolella kantapää boneImproved kantapää tuki ja vähentää rakkuloita

Elastinen GORE TEX® kielen rakenne

Vuori ja täyte systemTakes osuus eri alueilla footless hikoilua, altistuminen kylmälle, paineen

Korkea laatu kolmiulotteinen ja portaaton muistio vaahtomuovipehmustus tarjoaa yksilöllistä istuvuutta kantapään. Tämä takaa korkeatasoista mukavuutta, maksimi kantapää tuki eikä rakkuloita.

Yksittäiset 3 vyöhykkeen lacingPersonalized ja mukautuva sitovia

Patentoitu kaksoiseristettyjä hiili pohjallinen, joka tarjoaa maksimi laihdutus ja jäykkyys yhdistettynä optimaalinen eristys.

Neoprene säärystin

Premium laatu vaahtomuovipehmustus joka muokataan jalkapöytä, Shin, ja nilkkojen monien Mammut malleja. Vaahto on erinomainen elastisuus ja palaa alkuperäiseen muotoonsa, kun on käytävä intensiivistä kuormia.

Korkea leikkaus kumireunus

Hallitus kesti

helppo resoling

Tekniset tiedot:

Eristys: 25 ° C

Flex-indeksi: B3 voll steigeisenfest

Viimeksi indeksi: Vuorikiipeily

Lace järjestelmä: 3 Alue nyöritys

Vedenpitävä: true

Eristävä: true

Kenkä / boot cut: Board pysyvää

Crampon yhteensopiva: true

Paino UK kokoa 8,5 per kenkä [g]: 891

Paino [g]: 891

Main Kangas

Idro Perwanger Nahka 3,0 / 2,4 mm:

Erittäin paksu pintanahkaa tekemät etelään tirolian laadukkaita nahkatehdas Perwanger, karkea rakeinen viimeistely ulkoisiin lihapuolelta. Tämä tekee tällaista nahka hyvin kulutusta kestävä ja vankka. Riippuen haluttu viimeistely, nahan voidaan vahata, harjattu tai ne jätetään hoitamatta.

Vuori:

Magic-opas Korkea GTX® Men.black Inferno

Täyte:

tekstiili

Materiaali Nahka:

Idro Perwanger Nahka 3,0 / 2,4 mm:

Erittäin paksu pintanahkaa tekemät etelään tirolian laadukkaita nahkatehdas Perwanger, karkea rakeinen viimeistely ulkoisiin lihapuolelta. Tämä tekee tällaista nahka hyvin kulutusta kestävä ja vankka. Riippuen haluttu viimeistely, nahan voidaan vahata, harjattu tai ne jätetään hoitamatta.

Materiaali Textile:

tekstiili

Inner Vuori:

Magic-opas Korkea GTX® Men.black Inferno

Soles:

Magic-opas Korkea GTX® Men.black Inferno

vibram Maton Sole:

Erittäin pitävä vuorikiipeily ja backpacking pohja keskipitkän kulutuspinnan depthClimbing ZoneEasy resoling

Light PU & Poro kiila

Eristetty Carbon varsi

Hoito-ohjeet:

Kengät on suojattava vedeltä, kosteissa olosuhteissa ja lialta. Koska märissä olosuhteissa ja lika vaikuttavat nahat luontaisia ​​ominaisuuksia, kuten lämpötila ja mukavuutta, kenkä hoito on erittäin tärkeä alue.

Puhdistus:

Käytä harjaa lika tai harjaa kenkä juoksevan veden poistamiseksi pysyviä likaantumisen

Nahka puhdistusaineita ei suositella, koska saippua vahingoittaa kosteussuojakäsittely

Puhdistuksen jälkeen kengät, hankaa sopiva vahaa tai silikonipohjainen hoitotuotteet tai kiillottaa ne pehmeällä harjalla

Kuiva nahka tarvitsee ravinteita muodossa vaha (ei rasvaa). Levitä hyvin ohut kerros ja sitten työ osaksi nahka

Sovellus vahan tekee nubuk tai velours nahka näyttävät tummempi ja pehmeämpi. Nestemäiset hoitoaineet säilyttää nahat alkuperäisen ulkoasun pidempään, mutta antaa vähemmän ravinteita

Paras tapa puhdistaa vuori (tekstiili, Gore Tex ja nahka) käyttää paljon kylmää vettä ja sienen. Vuori säilyttää suuria määriä suolaa hikoilua. Pitkällä aikavälillä nämä voi olla haitallinen vaikutus tekstiili- ja nahkaa materiaaleja.

vedeneristys:

Vedeneristys hoito olisi sovellettava säännöllisesti jalkineisiin. Suosittelemme suihkeet ilman fluorcarbone, ympäröivän sanoo kiitos!

Vedenpitäväksi hoidot toimivat parhaiten, kun sitä sovelletaan välittömästi puhdistuksen jälkeen, kun kenkä on täysin kuiva. Parhaan mahdollisen äänenlaadun, suosittelemme hakemasta vedeneristys hoito päivää ennen kiertueen.

Vedeneristys on tärkeää pitää jalat kuivina. Nahka tai tekstiilien kyllästetty likaa ja vettä eivät enää pysty hengittämään, mikä lisää hikoilua.

Optimaalisen kestävyys vettä ja likaa, vedeneristys hoito olisi sovellettava puhdistaa ja kuivaa nahkaa. Puhdista kengät ensin.

Vedeneristyksen käsittelyä voidaan käyttää heti, kun nahka on täysin kuiva.

Suihkuta kengät huolellisesti hyvin ilmastoidussa huoneessa tai ulkona, käyttäen hidasta ja jopa liikkeet, etäisyydeltä noin 20 cm.

Odota, kunnes kengät ovat täysin kuivat ennen käyttänyt niitä. 100 prosenttia suojaus saavutetaan kuluttua noin 24 tuntia.

Hoito:

Jos nahka ei hoideta säännöllisesti, siitä tulee kova ja hauras ja sen ulkonäkö kärsii. Kenkien hoito on tärkeää estää tämän. Tämä tekee nahka taipuisa, joustava ja pitää sen hyvännäköisenä. Säännöllinen hoito estää myös ulkonäkö pieniä halkeamia.

Poista kengännauhat ja pohjalliset.

Varovasti lian poistamiseen kengät harjalla. Pysyviä likaantuminen voi myös harjata kengät juoksevan veden alla. Älä käytä mitään puhdistusaineita. Saippua vahingot nahkaa.

Stuff puhdistaa nahkakenkiä sanomalehden, ja muuttaa sanomalehti säännöllisesti. Tämä auttaa heitä kuivua nopeammin. (Huom Gore-Tex vuorattu kengät kuivuvat paremmin ilman sanomalehden niiden sisällä)

Odota, kunnes nahka on täysin kuiva, ennen kuin hän hoitaa niitä.

Virkistäydyttyäsi:

Jalat voidaan koteloitu meidän kengät jopa 16 tuntia aikana pitkiä vaelluksia, pyöräretkiä tai pitkä työpäivä. Sweat kerääntyy sukat ja kengät. Lohdullinen lämpö Tämän suljetussa kosteassa luo ihanteellisen kasvualustan bakteereita. Säännöllinen soveltaminen freshening tuotteiden auttaa pitämään sisällä kengät tuoreita ja puhtaita.

varastointi:

Jos varastoidaan, kenkä säilyttää muotonsa ja toiminta pidemmän ajan. Älä säilytä kengät, kun ne ovat märkiä tai likaisia. Tämä tekee nahka hauras.

Jälkeen päällään, kauppa kenkiä kielillä täysin auki ja pohjalliset poistetaan varjoisassa, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa

Kenkätelineet tulisi aina sijoitettava kuiva kengät ennen varastointia

Älä säilytä kengät, kun ne ovat märkiä tai huonosti ilmastoiduissa paikoissa, kuten autossa, muovipussissa tai kellariin

Älä kuivaa lähelle lämmönlähteen (tulipalo, kuuma liesi, jne.)

Kengät nahka vuoraukset voidaan täytettyjä sanomalehti. Kengät, joissa on Gore-Tex-vuori kuivuvat nopeammin ilman sanomalehden sisällä


Täydennä tilauksesi Mammut Magic Guide High Goretex:lla, jonka löydät Miesten kengät kokoelmastamme Saappaat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Saappaat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Mammut Magic Guide High Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Mammut Magic Guide High Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paras sovi!

-

Parhaat kengät, joita olen kulunut, erittäin mukava, kevyt ja lämmin, monia etuja suhteessa hintaan. erinomainen säätö kantapäässä, kiinnitys ja säätö istuimessa, tekevät vuoren laskeutumisesta miellyttävän. Se kannattaa tätä mallia koko vuorten vuodelle !!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje