`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Tuotekuvaus Mammut Mercury III Mid Goretex

Kuvaus

Ihana kevyt vaelluskenkä, joka yhdistää monia ominaisuuksia, joita luontoilijan haluaa: joustava ja tarttuva vibram®-nahkainen Grip-pohja yhdistettynä pehmeään EVA-kiilahihnastoon antaa pitoa ja tarjoaa erittäin hyvän pehmustuksen. Sisävuori tarjoaa sinulle miellyttävän mukavan 3D Memo Foam. Saksassa valmistettu terracare®-nahka takaa vakauden ja vedenpitävyyden. Integroitu Gore Tex® Performance Comfort -jalkine takaa kestävän vedenpitävyyden ja maksimaalisen hengittävyyden. Sen innovatiivinen rakenne tekee Mercury III Low GTX Menista ihanteellisen ratkaisun erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin ja sääolosuhteisiin. Juokse vain ja kokeile sitä!

Materiaalin yksityiskohdat

Ulomateriaali: terracare® nahka, nupukkinahkaa / veistosnahkaa / softshell-materiaalia

Vuori: Gore Tex® Performance Comfort Footwear

Pohja: Vibram® Frog Grip, jossa pehmeä EVA-kiilamainen välipohja erittäin hyvä pehmuste

Rolling Concept®

Hexagon-nastat antavat erittäin hyvän otteen

3D-muisti vaahto

Frog Technology

tweaked tyyliin

helppohoitoinen polyamidikaistaleen nauhoitus

Nestemäinen kumisuoja suojaa hankausta ja vammoja vastaan

terracare®-nahkaa valmistettu Saksassa

Paino: 420 g (kengästä, koko 8,5UK)

Pehmeä kuori tekstiili

Mammut-kengissä käsitelty pehmeä kuori tekstiili on kengänkestävää, hankausta kestävää ja vettä hylkivä, menettämättä hyvän pehmeän kuoren ominaisuuksia (korkeaa hengittävyyttä, tuulenpitävää, vettä hylkivää, joustavaa).

3D-muisti vaahto

Laadukas pehmuste vaahtomuovilla, joka takaa yksilöllisen istuvuuden ja jalkatyypin jalkatan, säärin ja nilkan. Vaahdolla on erittäin suuri elastisuus ja jatkaa alkuperäistä muotoaan jopa intensiivisen käytön jälkeen.

Rolling Concept

Ainoa konsepti kehitettiin ortopedisten löydösten jälkeen: Vähentää painoa, tukee ja vaimentaa tiettyjä jalka-alueita, optimoi luonnollisen liikkuvan käyttäytymisen ja vähentää siten väsymystä ja kynsien riskiä.

Nestemäinen kumisuojaus

Nestemäinen kumi suojaa kulumista ja materiaalivaurioita vastaan.

Frog Technology

Kehitetty yhteistyössä Mammutin ja Vibram® kanssa, Frog Technology on ainoa profiilitekniikka, joka antaa Hexagon-kiinnittimille maksimaalisen otteen kaikilla pinnoilla. Optimaalinen materiaalijakauma takaa maksimaalisen painon säästön.


Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Mammut-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Mammut tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Mammut Mercury III Mid Goretex. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Mammut Mercury III Mid Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Mammut Mercury III Mid Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä saappaat

-

Hyvä goretex-suoja. Jossain vaiheessa ne kiristävät, mutta korjaavat mallin muistin. Tällä hetkellä heillä on noin 50 km ja tällä hetkellä

Hieno

-

Hyvä tuote. Tuote on sanottu.

Kengät

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, ne ovat hienoja saappaita, ne viivästyivät jonain päivänä toimituksessa, olen tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje