`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Tuotekuvaus Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Kun aika on vihollinen, nopeus on ystäväsi. Nopeus vuoristossa ei ole pelkästään huolta huippu-urheilijoista. Erityisesti, kun kiipeää teknisesti vaativaan maastoon,? Nopeus = turvallisuus? on kultainen sääntö. Nordwand Light Mid GTX® -miehillä olemme kehittäneet Mammut-valikoimasta kevyin täysin särmikkäät sukkahousut. Suuri elastinen vyöhyke kielen ja sisääntulon alueella yhdistyy joustavaan vuoraukseen ja ulompiin kankaisiin lisäämään mukavuutta. Kokeiltu ja testattu Mammut Base Fit 2.0® -tekniikka, jossa kaksinkertaiset kantapihdit estävät painepisteitä. Innovatiivisen mestariteoksen ytimessä on patentoitu pohjallinen hiilen välipohjalla. Sen lisäksi, että Nordwand Light Mid GTX® -miehet ovat erittäin kevyitä, se mahdollistaa myös erittäin tarkan ja varman jalkaisen askeleen. Mitä enemmän, ensimmäistä kertaa ja yksinomaan Mammutille, MICHELIN® Technical Soles on kehittänyt vuorikiipeilypohjan. MICHELIN® Alpine Lite 3970 -pohja siirtää kumiasiantuntijat? rengasosaaminen korkealle alppimaalle. Se on jopa 40% kevyempi kuin tavanomaisilla pohjalla, ja siinä on suurempi kiipeilyvyöhyke, jolla parannetaan sivujen lähestymistä ja selkeästi määritelty kulutuspinta, joten se on ihanteellinen käytettäväksi korkealla alppimaalla, talvella ja sekarotuilla.

Ominaisuudet:

Kaksinkertaiset kantapäät takaavat erinomaisen kantapään tuen ja läpipainopakkauksen.

Helppo syöttöjärjestelmä: Helppo kiinnittää ja ottaa kenkä pois. Voidaan käyttää paksujen käsineiden käytön aikana.

Eristetty Carbon Innersole®: Patentoitu, kaksinkertainen eristetty hiilipohja mahdollistaa maksimaalisen painon pienentämisen ja tarjoaa jäykkyyttä ja erinomaisen eristyksen

2 Zone Lacing: Yksittäinen 3 vyöhykytys. Säädettävissä henkilön ja tilanteen mukaan

Memo Foam: Korkealaatuinen kolmiulotteinen, äärettömän säädettävä memo-vaahtotyyny antaa yksilöllisen asennon kantapään ympärille. Tämä takaa korkean mukavuuden, maksimaalisen kantapään tuen ja läpipainopakkauksen.

Jalat kartta: Vuoristo- ja pehmustusjärjestelmä ottaa huomioon jalkaosan eri alueet varmistaakseen vähemmän hikoilua, vähemmän kylmää ja painepisteiden ehkäisyä.

Korotettu kumirata

Helppo ratkaista

Hallituksen kestävä

B3 Täysin crampon-yhteensopiva

Tekniset tiedot:

materiaali:

Stretch-kangas WB 400 | schoeller® Soft Shell Soles

Michelin® Alpine Lite 3970 | Kevyt PU kiila Eristetty hiilen pohjallinen

GORE TEX Performance Comfort -jalkineet

Paino: 645 g


Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Mammut Nordwand Light Mid Goretex ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Mammut:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten kengät tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Saappaat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Mammut Nordwand Light Mid Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen kevyt saappaat, kiinnitä huomiota istuvuuteen

-

Kauniita erittäin kevyitä saappaita retkeilyyn / nopeaan vuorikiipeilyyn kaikkina vuodenaikoina (ne ovat yhteensopivia automaattisten kiskojen kanssa). Innovatiivinen muoto ja teknologiat, erittäin mielenkiintoinen. Huomioi, että istuin ja laitos ovat melko leveitä, etenkin jalkaosan etuosan tasolla. Harkitse puolet pienempi kuin tavallinen koko.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje