`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Nova III Mid Goretex

  • Mammut Nova III Mid Goretex
  • Mammut Nova III Mid Goretex
  • Mammut Nova III Mid Goretex

Mammut Nova III Mid Goretex

Tuotekuvaus Mammut Nova III Mid Goretex

Kestävä kasvohissi Nova III Mid GTX® -tuotetta varten. Kevytvaellus-sarjan mukava vaelluskenkä sisältää hengittävän vedenpitävän GORE TEX® Performance Comfort Footwear -kalvon ja terracare®-nupukkinahkaa, joka on tuotettu kestävästi Saksassa. Terracare®-nahkaa valmistetaan vähäisellä vedellä, uusiutuvista energialähteistä tuotetusta sähköstä ja uusimmista tuotantomenetelmistä. Tuloksena on kenkä, jolla on erinomainen istuvuus, naisellinen muotoilu ja tarttuva pohja.

Ominaisuudet:

Terracare®-nahkaa valmistettu Saksassa

Polyamidi (PA) -hihnan nauhoitus

3D-muisti vaahto

Rolling Concept®: Patentoitu Mammut®-pohjarakenteinen käsite: Tukiohjaus ja jalkakäytävä tukevat jalka luonnollista liikkuvaa liikettä ja vähentävät siten väsymystä ja vaaraa nilkan kiertämisestä.

Nestemäinen kumisuojaus: Nestemäisten kumirakenteiden alueet suojaavat kulumista ja vaurioita vastaan.

Hallituksen kestävä

Vibram®-sammakotustekniikka: Vibramissa yhteistyössä suunnitellut kuusikulmatut pylväät takaavat erinomaisen otteen kaikilla maastoilla.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Nubuk-nahkaa Velours nahka Softshell

Pohjat: vibram® Frog Grip | EVA kiila

Vuori: GORE TEX Performance Comfort Footwear

Paino: 460 [g]

tekniikka:

vibram

Terracare


Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Mammut:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Mammut Nova III Mid Goretex. Tällä hetkellä Mammut Nova III Mid Goretex on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Mammut Nova III Mid Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Kengän leveys
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Mammut Nova III Mid Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Toinen pari näitä saappaita

-

Ostin nämä saappaat vaellettaessa Camino de Santiago. Rakastin heitä niin paljon, että kun olin vaellellut heitä yli kaksi vuotta (ja yli 750 mailia), halusin toisen parin. Ne ovat tukevia, säänkestäviä ja erittäin mukavia. Tarvitsen voimakkaamman bootin kallioiselle maastolle, jota joskus olemme vaellukselle, ja tunnen itseni luottavaiseksi ja varmaksi jalkineissa.

Mammut nova iii goretexin puolivälissä

-

Hyvä laatu ja kohtuullinen hinta. Nämä saappaat ovat miellyttäviä, mutta myös hyvännäköisiä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostokseni ja odotan innolla niiden käyttöä ja niiden keston testaamista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje