`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Trion Light 28L

Mammut Trion Light 28L

Mammut Trion Light 28L

Mammut Trion Light 28L

Mammut Trion Light 28L

  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L
  • Mammut Trion Light 28L

Mammut Trion Light 28L

Tuotekuvaus Mammut Trion Light 28L

Ei kompromisseja. Trion Light -perheen rinkat on kehitetty monipuolisiksi ja erittäin kevyiksi alppikääreiksi. 28-telamatto on kiipeilyasiantuntija, jolla on erittäin lyhyt kokonaispituus 48 cm eikä läppä. Näin varmistat, että reppu istuu alaspäin selkänojalla, jolloin voit helposti kääntää pääsi takaisin kiipeilyyn ja liikkumiseen myös kypärän käytön aikana. Köydet voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti ulkopuolelle, ja Trion tarjoaa myös turvallisia kiinnityksiä jään työkaluihin ja suksiin. T-runko "Remove & Climb" -runko-osa voidaan irrottaa silmänräpäyksessä ulkopuolelta tilanteissa, joissa tarvitaan vielä enemmän liikkumisvapautta ja joustavuutta. Ilman rungon ja lantiovyön pehmusteita 28+ -version paino on uskomattoman 590 g.

Ominaisuudet:

T-runko, "Poista & Kiipe" -runko, voidaan helposti irrottaa parantamaan kiipeilykykyä

Hyvä ilmanvaihdon ansiosta 3D EVA-vaahto ilmakanavilla

Super-kevyt, erittäin hengittävä EVA-hartiatyyny

Pituus säädettävä, irrotettava lantiovyönpidennys

Roll top sulkeminen

Takana pituus: M, 46 cm, täydellinen kiipeilyyn

Vetoketjutasku arvoesineille, saatavana ulkopuolelta

Vahvistettu sivusuoja

2 vahvaa jäänrakennetta

Treking pole carrier

Puristushihnat voidaan kiristää sivulta ja eteen

Hydrauliikkajärjestelmä on yhteensopiva

Rope kiinnitys läppä

Tekniset tiedot:

Paino [g] 700

Takapituus (koko järjestelmä) M (46 cm)

Mitat cm: 48 x 23 x 28

Tilavuus: 28+ l


Mammut Trion Light 28L:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Mammut Trion Light 28L. Reput tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Mammut Trion Light 28L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Täydellinen laukku, toimii yhtä hyvin puristusnauhojen kanssa kuin myös täynnä. Monet kiinnitystarvikkeet ... Tyytyväinen pussiin

Mammut ei koskaan petä

-

Upea reppu, jossa taataan Mammut-laatu. Erittäin kaunis ja kirkas väri elää. Ainoa puute, mutta vähäpätöinen, on jakojen tai taskujen puute sisällä. Lähetys on erittäin hidasta ja myöhäistä odotettuun verrattuna, mutta todennäköisesti pandemian joulukuukauden takia.

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä laatu ja hyvännäköinen!

Wooly mammutin suorituskyky ei ole exstinct

-

Erinomainen Mammut Trion Light 28L reppu musta / sininen. Fit sopii erinomaisesti erityisesti säädettävällä koukulla ja Loop-vyötäröllä. Väriyhdistelmä on totta kuvalle. Roll-top pääsy ja sulkeminen on helppoa. Trekk-Innin toimitus Yhdysvaltoihin on erittäin luotettavaa ja seuranta on hyödyllisintä. Hyvä on, että ostin tästä yrityksestä Northeast Highlander

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje