`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mammut

Mammut Trovat Advanced High Goretex

Mammut Trovat Advanced High Goretex

  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex
  • Mammut Trovat Advanced High Goretex

Mammut Trovat Advanced High Goretex

Tuotekuvaus Mammut Trovat Advanced High Goretex

Accommodating vuoristo vaelluskenkä sensaatiomainen istuvuus. Classic Nubuk nahka kumi kantapää ja kärki suojaa, erittäin mukautuva 3D kielen ja voita pehmeä Nappanahkaverhoilu kantapää kaulus. GORE TEX Performance Comfort Jalkineet kalvo takaa vedenpitäväksi ilmastoitu. 3 vyöhyke hakkaaminen mahdollistaa tasaisen hakkaaminen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Elastinen Gore-Tex kielen rakenne ja muistio vaahto lisää varmuutta. Hyviksi Vibram MT Traction II ainoa takaa vakautta kaikilla pinnoilla.

Ominaisuudet:

Motion Control

Rolling Concept

Memo Vaahto

Elastinen GORE TEX® kielen rakenne

FeetMap

3 Zone nauhoitus

Kumi kärjys

Hallitus kesti

Tekniset tiedot:

Paino: 1520 g

Soles:

vibram MT Traction II Sole

Backpacking pohja korkea urasyvyyden PD Cage TPU elementti integroitu kiilan todistettu Mammutin Rolling Concept joustavalla kylkiluut

tekniikka:

Rolling Concept:

Luo sopiva tuki ja vaimennus tietyillä alueilla footOptimizes luonnon anti tela behaviourReduces väsymys (vaara kiertämällä nilkan) Sole käsitteen tarkoituksena on ortopedinen findingsReduces painoa ainoan

Elastinen Gore Tex Tongue Construction:

Ei muodostumista rypyt kielen areaEasier pukea ja riisua

FeetMap:

Vuori ja täyte systemTakes osuus eri alueilla footless hikoilua, altistuminen kylmälle, paineen

Memo Vaahto:

Takaa yksilön fitPads että jalka on jalkapöydän, sääriluu ja nilkan

Gore-Tex Performance Comfort Jalkineet:

100% taattu waterproofnessGood hengittävyyttä

Motion Control:

Estää jalka päässä kumartuneena ulospäin ansiosta vahvistettu sisäinen sideProtects vastaan ​​injuriesEnables paljon joustavuutta eteen- ja taaksepäin huolimatta korkea sivutuki

3 Zone Nyöritys:

Yksittäiset 3 vyöhykkeen lacingPersonalized ja mukautuva sitovia

Hoito-ohjeet:

Kengät on suojattava vedeltä, kosteissa olosuhteissa ja lialta. Koska märissä olosuhteissa ja lika vaikuttavat nahat luontaisia ​​ominaisuuksia, kuten lämpötila ja mukavuutta, kenkä hoito on erittäin tärkeä alue.

Puhdistus:

Käytä harjaa lika tai harjaa kenkä juoksevan veden poistamiseksi pysyviä likaantumisen

Nahka puhdistusaineita ei suositella, koska saippua vahingoittaa kosteussuojakäsittely

Puhdistuksen jälkeen kengät, hankaa sopiva vahaa tai silikonipohjainen hoitotuotteet tai kiillottaa ne pehmeällä harjalla

Kuiva nahka tarvitsee ravinteita muodossa vaha (ei rasvaa). Levitä hyvin ohut kerros ja sitten työ osaksi nahka

Sovellus vahan tekee nubuk tai velours nahka näyttävät tummempi ja pehmeämpi. Nestemäiset hoitoaineet säilyttää nahat alkuperäisen ulkoasun pidempään, mutta antaa vähemmän ravinteita

Paras tapa puhdistaa vuori (tekstiili, Gore Tex ja nahka) käyttää paljon kylmää vettä ja sienen. Vuori säilyttää suuria määriä suolaa hikoilua. Pitkällä aikavälillä nämä voi olla haitallinen vaikutus tekstiili- ja nahkaa materiaaleja.

vedeneristys:

Vedeneristys hoito olisi sovellettava säännöllisesti jalkineisiin. Suosittelemme suihkeet ilman fluorcarbone, ympäröivän sanoo kiitos!

Vedenpitäväksi hoidot toimivat parhaiten, kun sitä sovelletaan välittömästi puhdistuksen jälkeen, kun kenkä on täysin kuiva. Parhaan mahdollisen äänenlaadun, suosittelemme hakemasta vedeneristys hoito päivää ennen kiertueen.

Vedeneristys on tärkeää pitää jalat kuivina. Nahka tai tekstiilien kyllästetty likaa ja vettä eivät enää pysty hengittämään, mikä lisää hikoilua.

Optimaalisen kestävyys vettä ja likaa, vedeneristys hoito olisi sovellettava puhdistaa ja kuivaa nahkaa. Puhdista kengät ensin.

Vedeneristyksen käsittelyä voidaan käyttää heti, kun nahka on täysin kuiva.

Suihkuta kengät huolellisesti hyvin ilmastoidussa huoneessa tai ulkona, käyttäen hidasta ja jopa liikkeet, etäisyydeltä noin 20 cm.

Odota, kunnes kengät ovat täysin kuivat ennen käyttänyt niitä. 100 prosenttia suojaus saavutetaan kuluttua noin 24 tuntia.

Hoito:

Jos nahka ei hoideta säännöllisesti, siitä tulee kova ja hauras ja sen ulkonäkö kärsii. Kenkien hoito on tärkeää estää tämän. Tämä tekee nahka taipuisa, joustava ja pitää sen hyvännäköisenä. Säännöllinen hoito estää myös ulkonäkö pieniä halkeamia.

Poista kengännauhat ja pohjalliset.

Varovasti lian poistamiseen kengät harjalla. Pysyviä likaantuminen voi myös harjata kengät juoksevan veden alla. Älä käytä mitään puhdistusaineita. Saippua vahingot nahkaa.

Stuff puhdistaa nahkakenkiä sanomalehden, ja muuttaa sanomalehti säännöllisesti. Tämä auttaa heitä kuivua nopeammin. (Huom Gore-Tex vuorattu kengät kuivuvat paremmin ilman sanomalehden niiden sisällä)

Odota, kunnes nahka on täysin kuiva, ennen kuin hän hoitaa niitä.

Virkistäydyttyäsi:

Jalat voidaan koteloitu meidän kengät jopa 16 tuntia aikana pitkiä vaelluksia, pyöräretkiä tai pitkä työpäivä. Sweat kerääntyy sukat ja kengät. Lohdullinen lämpö Tämän suljetussa kosteassa luo ihanteellisen kasvualustan bakteereita. Säännöllinen soveltaminen freshening tuotteiden auttaa pitämään sisällä kengät tuoreita ja puhtaita.

varastointi:

Jos varastoidaan, kenkä säilyttää muotonsa ja toiminta pidemmän ajan. Älä säilytä kengät, kun ne ovat märkiä tai likaisia. Tämä tekee nahka hauras.

Jälkeen päällään, kauppa kenkiä kielillä täysin auki ja pohjalliset poistetaan varjoisassa, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa

Kenkätelineet tulisi aina sijoitettava kuiva kengät ennen varastointia

Älä säilytä kengät, kun ne ovat märkiä tai huonosti ilmastoiduissa paikoissa, kuten autossa, muovipussissa tai kellariin

Älä kuivaa lähelle lämmönlähteen (tulipalo, kuuma liesi, jne.)

Kengät nahka vuoraukset voidaan täytettyjä sanomalehti. Kengät, joissa on Gore-Tex-vuori kuivuvat nopeammin ilman sanomalehden sisällä


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Mammut Trovat Advanced High Goretex:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Saappaat kokoelmasta, ulkoilu kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. trekkinn:stä löydät parhaat ulkoilu tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten kengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Mammut Trovat Advanced High Goretex

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Mammut Trovat Advanced High Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

On hyvä

-

Se saapui Japanista noin kahdessa viikossa, eikä tullia ollut. Nilkka tuntuu erittäin pehmeältä

Mukavuus ja laatu

-

Osta yleensä Salomon-saappaat, mutta yritti tällä kertaa Mammutia .. ole pettynyt .. mukava, kevyt ja tuntuu erittäin hyvältä. 5 *

Erinomainen

-

Erittäin hyvät kengät ja erinomainen palvelu. Paljon kiitoksia

Vaellus

-

Suuri kengät vaellus, koko hieman bolshemerit sillä se näytti aluksi hyvin vaikeaa, sitten tottua.

Mammutti

-

Erinomainen palvelu, saappaat yksinkertaisesti uskomaton

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje