up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Ascender Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt

Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt

Tuotekuvaus Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt

Naisten Ascender-lyhythihaiset T-paidat ovat pari helppoa mukavuutta ja suorituskykyä ja tyyliä, mikä tekee enemmän. Tämä Marmot x Thread -kokoelman t-paita on osa maatietoista yhteistyötä Thread Internationalin kanssa. Tämä t-paita auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisia muutoksia Hondurasissa viileiden, ympäristöystävällisten kuvioiden avulla. Kuluttajan jälkeiset muovipullot kierrätetään Marmot UpCycle® nopeasti kuivuvaan polyesterikankaaseen ja sekoitetaan sitten puuvillaan. Sen miehistön kaulamuoto tekee siitä kerrostamisen helpoksi, ja keskimmäinen etukuva on nyökkäys juurillemme.
Ominaisuudet:
Nopeasti kuivuva, kierrätetty polyesteri minimaalisiin lämpöhäviöihin; Puuvilla mukavuutta
Klassinen miehistön pääntie
Keskimmäinen etulogo
Marmot UpCycle® THREAD ™ -kangas, joka on valmistettu kuluttajan kierrätetyistä muovipulloista Hondurasissa vähentäen ympäristövaikutuksia
Tekniset tiedot:
Istuvuus: Normaali istuvuus
Päämateriaalit: 50% kierrätetty polyesteri, 50% puuvilla 4,3oz. km
Paino: 0 lbs 5,23oz (148,3 g)


Hyödy nyt Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Marmot-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Marmot Ascender Short Sleeve T-Shirt

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up