up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Coastal Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

Tuotekuvaus Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

Kun vuoret ovat sinun kohtaus, ´´ graafisen tee, jossa on auringonlasku abstraktien huippujen yläpuolella, kuten Womens's Coastal Short Sleeve, sopii täydellisesti. Nopeasti kuivuva polyesteri tarkoittaa, että olet viihtyisä päiväsi mukaan. Tämä Marmot x Thread -kokoelman tee on osa maatietoista T-paitayhteistyötämme Thread Internationalin kanssa. Tämä Marmot x Thread -kokoelman tee auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisia muutoksia Haitissa viileiden, ympäristöystävällisten kuvioiden avulla. Kuluttajan jälkeiset muovipullot kierrätetään Marmot UpCycle® nopeasti kuivuvaan polyesterikankaaseen ja sekoitetaan sitten puuvillaan.


Ominaisuudet:

Nopeasti kuivuva polyesteri poistaa kosteuden mukavuuden vuoksi
Graafinen logo edessä
Miehistön kaula
Marmot UpCycle® THREAD ™ -kangas, joka on valmistettu kuluttajakierrätetyistä muovipulloista Haitissa, vähentää ympäristövaikutuksia


Tekniset tiedot:

Istuvuus: Normaali istuvuus
Päämateriaalit: 50% kierrätetty polyesteri, 50% puuvilla 4,3oz. km
Selän keskipituus: 25 tuumaa
Paino: 0 lbs 5,23oz (148,3 g)

Tunnetko jo kaikki Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten vaatteettuotteita, tsekkaa koko T-paidat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Marmot, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Marmot Coastal Short Sleeve T-Shirt

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up