`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Marmot

Marmot Coastal

Marmot Coastal

  • Marmot Coastal
  • Marmot Coastal
  • Marmot Coastal

Marmot Coastal

Tuotekuvaus Marmot Coastal

Kun vuoret ovat sinun kohtaus, ´´ graafisen tee, jossa on auringonlasku abstraktien huippujen yläpuolella, kuten Womens's Coastal Short Sleeve, sopii täydellisesti. Nopeasti kuivuva polyesteri tarkoittaa, että olet viihtyisä päiväsi mukaan. Tämä Marmot x Thread -kokoelman tee on osa maatietoista T-paitayhteistyötämme Thread Internationalin kanssa. Tämä Marmot x Thread -kokoelman tee auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisia muutoksia Haitissa viileiden, ympäristöystävällisten kuvioiden avulla. Kuluttajan jälkeiset muovipullot kierrätetään Marmot UpCycle® nopeasti kuivuvaan polyesterikankaaseen ja sekoitetaan sitten puuvillaan.


Ominaisuudet:

Nopeasti kuivuva polyesteri poistaa kosteuden mukavuuden vuoksi
Graafinen logo edessä
Miehistön kaula
Marmot UpCycle® THREAD ™ -kangas, joka on valmistettu kuluttajakierrätetyistä muovipulloista Haitissa, vähentää ympäristövaikutuksia


Tekniset tiedot:

Istuvuus: Normaali istuvuus
Päämateriaalit: 50% kierrätetty polyesteri, 50% puuvilla 4,3oz. km
Selän keskipituus: 25 tuumaa
Paino: 0 lbs 5,23oz (148,3 g)

Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Marmot-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Marmot tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Marmot Coastal. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Marmot Coastal

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje