up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Crystal Long Sleeve T-Shirt
  • Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt

Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt

Auringonsuojaus, kosteutta siirtävä ja nopea kuivuminen, Naisten pitkähihainen paita, jossa on korkea suorituskyky, paistaa lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Kevyt kangas ja takaverkkopaneelit parantavat hengittävyyttä ja tulevat kytkimeen, kun kiipeily, vaellus tai harjoittelu kiihtyy. Litteät saumat vähentävät ärsytystä ja hankautumista, kun taas raglaaniholkit lisäävät mukavuutta ja liikettä. Sisäänrakennettu UPF 50 -suojaus suojaa ihoasi vaarallisilta säteiltä. Sen klassinen miehistön kaulatyyli on helppo kerrostaa, jos tuulet nousevat.
Ominaisuus:
Kevyt, hengittävä, nopeasti kuivuva neulottu kangas; Verkkopaneelit ilmanvaihtoa varten
Litteän sauman rakenne mahdollistaa hienon mukavuuden
Raglan-holkki mukavuutta ja parempaa liikettä
Aurinkosuojaus ultraviolettisuojakertoimella (UPF) on 50
Miehistön kaula
Istuvuus: puoliksi asennettu
Tekniset tiedot:
Paino: 0 lbs 4,23oz (119,9 g)
Päämateriaalit: 100% polyesterikudottu 3,54 unssia / vuosi | 87,5% kierrätetty polyesteri 12,5% elastaani Single Jersey Mesh 3,39 unssia / yd²


Jos haluat tietää lisää Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt:sta tai muista Marmot-merkkisistä tuotteista Naisten vaatteet kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös T-paidat valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Marmot:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Marmot Crystal Long Sleeve T-Shirt

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen aurinkosuoja

-

Täydellinen valinta lämpiminä aurinkoisina päivinä. Rakastan materiaalia ja väriä. Hengittävä ja nopeasti kuivuva kangas.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up