up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot

Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoMarmot Crystal Short Sleeve T-Shirt
  • Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt

Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt

Tuotekuvaus Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt

Auringonsuojaus, kosteutta siirtävä ja nopea kuivuminen, naisten kristalli lyhythihainen paita ovat loistavia ominaisuuksia paistaa lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Kevyt kangas- ja takaverkkopaneelit parantavat hengittävyyttä ja tulevat kytkimeen, kun kiipeily, vaellus tai harjoittelu kiihtyy - ja hikoilee. Litteät saumat vähentävät ärsytystä ja hankautumista, kun taas raglaaniholkit lisäävät mukavuutta ja liikettä. Sisäänrakennettu UPF 50 -suojaus suojaa ihoasi vaarallisilta säteiltä. Sen klassinen miehistön kaulatyyli on helppo kerrostaa, jos tuulet nousevat, ja painettu kuvio tekee tästä T-paidasta erotettavan.
Ominaisuudet:
Kevyt, hengittävä, nopeasti kuivuva neulottu kangas; Verkkopaneelit ilmanvaihtoa varten
Litteän sauman rakenne mahdollistaa hienon mukavuuden
Raglan-holkki mukavuutta ja parempaa liikettä
Aurinkosuojaus ultraviolettisuojakertoimella (UPF) on 50
Miehistön kaula
Tekniset tiedot:
Istuvuus: puoliksi asennettu
Päämateriaalit: 100% polyesterikudottu 3,54 unssia / vuosi | 87,5% kierrätetty polyesteri 12,5% elastaani Single Jersey Mesh 3,39 unssia / yd²
Paino: 0 lbs 3,17oz (89,9 g)


Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt. T-paidat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Marmot Crystal Short Sleeve T-Shirt

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up