`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Marmot

Marmot Leda

Marmot Leda

Marmot Leda

Marmot Leda

  • Marmot Leda
  • Marmot Leda
  • Marmot Leda
  • Marmot Leda
  • Marmot Leda

Marmot Leda

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Marmot Leda

Pitkät päivät ragilla ovat paljon mukavammat Naisten Leda-tankkitopilla. Sen keskipainoinen kangas pitää kiinni kiipeilyn jälkeen ja on hengittävä ja nopeasti kuivuva, kun tempit lämpenevät ja alat hikoilla. Kolmeosainen sisäänrakennettu hyllyrintaliivit tarjoavat ylimääräisen tuen ja on osittain valmistettu verkosta parantamaan hengittävyyttä. Litteät saumat vähentävät ärsytystä pitäen sinut mukavana voimakkaan kiipeilyn aikana. Jos aurinko ei lopeta, sisäänrakennettu UPF 50 -suojaus suojaa ihoasi vaarallisilta säteiltä. Racerback-tyylissä on crossover-monihihnainen yksityiskohta, joka tekee tankin yläosasta erotettavan.
Ominaisuudet:
Keskipainoinen neulottu kangas on kestävää, hengittävää ja nopeasti kuivuvaa; joustava rakenne liikkuvuuden lisäämiseksi
3 kappaletta sisäänrakennettua hyllyrintamerkkiä, jonka keskellä on silmäkoko hengittävyyttä varten
Litteän sauman rakenne mahdollistaa hienon mukavuuden
Aurinkosuojaus ultraviolettisuojakertoimella (UPF) on 50
Monen hihnan yksityiskohta takana
Suora helma
Tekniset tiedot:
Fit:
Athletic Fit
Tärkeimmät materiaalit:
92% polyesteri 8% elastaani Single Jersey 6,8 unssia / vuosi
Paino:
0 lbs 5.64oz (159.9 g)


trekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Marmot Leda tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Marmot:n tuotteita, kuten Leda, kuten Naisten vaatteet kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös Marmot Leda:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Marmot Leda

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje